Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε ο Ολυμπιακός για το Παρίσι

Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αναχώρησε για το Παρίσι η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου την Τετάρτη (27/11, 21:45) θα αντιμετωπίσει τους Γάλλους για την 5η αγωνιστική του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την παρέα του Ιμπραΐμοβιτς και να πάρουν τον βαθμό

ή τους βαθμούς που χρειάζονται για να «σφραγίσουν» την πρόκριση στους «16»!

Μαζί με την αποστολή ταξιδεύει ο πρόεδρος της Superleague και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο δ/νων σύμβουλος της ομάδας, Γιάννης Βρέντζος, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα μεταβεί στο Παρίσι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Την αποστολή στο Παρίσι θα υποδεχθεί ο Κριστιάν Καρεμπέ, που βρίσκεται ήδη εκεί.

Ο Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ο Δημήτρης Σιόβας ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Ισπανός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους 20 από τους 21 παίκτες που έχουν δηλωθεί στο Champions League, πλην του Καρλ Μετζανί. Ο Αλγερινός έμεινε εκτός και παραμένει εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. Στην 21άδα συμπεριλήφθηκε και το όνομα του τερματοφύλακα Λευτέρη Χουτεσιώτη. Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγκιερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ. Τρεις εξ αυτών θα “κοπούν” την τελευταία στιγμή προκειμένου να συμπληρωθεί η 18άδα.

Όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση, ο Πάουλο Μασάντο δήλωσε: «Το τέλειο για εμάς θα ήταν η νίκη αλλά ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο. Η Παρί είναι μια πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα συνεπώς θα είναι θετικό για εμάς αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα βαθμό. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε αποδείξει ότι παίζουμε καλά και μπορούμε να παίρνουμε αποτελέσματα και αυτό θα πάμε να κάνουμε στη Γαλλία. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε από αύριο και να μην περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση. Έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο στο παρελθόν, αλλά δεν είναι προσωπικό το θέμα. Το ζήτημα είναι να πετύχει η ομάδα.»

Σύμφωνα με το pamesports, σήμερα θα πάει στο Παρίσι και ο μεγαλύτερος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού, περίπου 1750 άτομα. Ο Ολυμπιακός ζήτησε πιο πολλά εισιτήρια αλλά δεν το επέτρεψαν οι Γάλλοι για λόγους ασφαλείας, επειδή θεωρούν ότι και οι δικοί του οπαδοί είναι αρκετά θερμόαιμοι.

Το πρόγραμμα στο Παρίσι:

20:00 (ώρα Ελλάδας, 19:00 τοπική) * Συνέντευξη Τύπου του κ. Μίτσελ και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας στο Παρκ ντε Πρενς.

20:30 (ώρα Ελλάδας, 19:30 τοπική) * Προπόνηση της ομάδας μας στο Παρκ ντε Πρενς, ανοικτή για τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της Παρί Σεν Ζερμέν, η Συνέντευξη Τύπου του Λοράν Μπλαν και ενός ποδοσφαιριστή είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 (ώρα Ελλάδας) στο Παρκ ντε Πρενς και η προπόνηση για τις 16:45 (ώρα Ελλάδας) στο προπονητικό κέντρο Ooredoo των Γάλλων.

The post Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε ο Ολυμπιακός για το Παρίσι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα