«Ήταν ένας ευγενικός νέος», λέει η κοπέλα του μακελάρη του Λονδίνου

Ως ένα «φυσιολογικό, καθημερινό παιδί, που ήταν πολύ ευγενικό και φιλικό» χαρακτηρίζει η πρώην κοπέλα ενός εκ των δολοφόνων του Γούλγουικ τον μακελάρη του Λονδίνου.

Η κομμώτρια Τζάστιν Ρίγκντεν ήταν ζευγάρι με τον Μάικλ Αντεμπολάτζο, ενός εκ των δύο δολοφόνων που αποκεφάλισαν τον στρατιώτη Λι Ρίγκμπι, όταν οι δύο τους ήταν έφηβοι. Η 26χρονη κομμώτρια τόνισε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της, όταν άκουσε πως ο πρώην σύντροφός της διέπραξε ένα τόσο φριχτό έγκλημα.
Όπως η ίδια δήλωσε: «Ήταν πραγματικά

πολύ φιλικός και ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Τίποτα δεν με είχε προϊδεάσει ότι ήταν ικανός να κάνει τέτοιο πράγμα».
Ο 28χρονος Μάικλ Αντεμπολάτζο θεωρείται υπεύθυνος για τη δολοφονία του στρατιωτικού Λι Ρίγκμπι. Σε ένα σοκαριστικό βίντεο, απεικονίζεται να κρατάει έναν αιματοβαμμένο μπαλτά, λίγα μέτρα δίπλα από το πτώμα του, στην περιοχή Γούλγουικ του Λονδίνου.
Η κομμώτρια από το Έσεξ, που έβγαινε με τον Νιγηριανό για σχεδόν έναν χρόνο, δήλωσε στην Independent: «Είχε ένα γκρουπ φίλων από το Χάκνεϊ. Δεν μας έκαναν ποτέ κακό, ήταν πολύ εντάξει και καμιά φορά έκαναν και λίγο freestyle ραπ».
«Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει. Ήταν απλά άλλος ένας ευγενικός, κανονικός νέος», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα