2ο Φεστιβάλ Κούβας στην Αθήνα

Το Cuba Festival μας προετοιμάζει με δύο προ-φεστιβαλικές εκδηλώσεις στην Πλατεία του Κεραμεικού (στο Γκάζι) οι οποίες θα οδηγήσουν στο απόλυτο μουσικo-χορευτικό γεγονός του καλοκαιριού.

Οι εκδηλώσεις του 2ου CUBA FESTIVAL ξεκινούν δυο εβδομάδες νωρίτερα – αύριο Σάββατο 25 Μαΐου και το

επόμενο Σάββατο 1η Ιουνίου – όπου η γνωστή μουσικο-χορευτική κολεκτίβα Calles De Cuba ξεχύνεται στους δρόμους της Αθήνας και μας παρασύρει σε χορό με καυτούς κουβανέζικους ρυθμούς αλλά και δίνει μια «πρώτη γεύση» του κλίματος που θα κυριαρχεί στο Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ, συστήνει την κουλτούρα της Κούβας, μυώντας έτσι το ελληνικό κοινό στην Κουβανέζικη παράδοση και φιλοσοφία, τον αυθορμητισμό και την alegría των Κουβανών που δεν διστάζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάρουν μια κιθάρα, ένα κρουστό και να στήσουν γιορτή τραγουδώντας και χορεύοντας.

Στην κεντρική πλατεία στο Γκάζι, δίπλα στον σταθμό μετρό Κεραμεικός το Σάββατο 25 Μαΐου και το Σάββατο 1 Ιουνίου, από τις 8 το απόγευμα και μετά, χορός και ξεφάντωμα με τους Calles De Cuba. Στο Φεστιβάλ που ξεκινά 8 Ιουνίου, θα υπάρχει αφιέρωμα στους θρυλικούς Orishas από τους συνεχιστές της μουσικής τους, τους εκρηκτικούς Cuban Beats All Stars, καθώς και κουβανέζικες κιθάρες με ξεσηκωτική salsa από τον ερμηνευτή και τραγουδοποιό Jesus Cutino.

Θα συμμετέχουν επίσης οι Odalis Palma, Baclava Cubano, Pistola L Esencia, Omar Cuesta El Pantera. Rosanna Mailan Sevila, Ramon Soto, Ivan Lopez, Mariela Nelson, Salsa Sinners, Yoel Pereira & Miguel Angel Bautista…

Keywords
Τυχαία Θέματα