ΔΕΙΤΕ ΣΠΑΝΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Οι μεγάλες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με τα μωρά τους !

16:01 24/5/2013 - Πηγή: 24wro
Η εθνική μας σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, η Ελενα Ναθαναήλ, η Νόρα Βαλσάμη, η Κάκια Αναλυτή....
αποτελούσαν τις μεγάλες σταρ μιας άλλης εποχής.Οπως και σήμερα, έτσι και τότε οι θαυμαστές τους διψούσαν να μάθουν τα πάντα για εκείνες, να τρυπώσουν στο... σπίτι τους, να τις δουν σε οικογενειακές στιγμές, μαζί με τα παιδιά τους.

Τα περιοδικά της εποχής, λοιπόν, κάλυπταν τις... ανάγκες
του κοινού και δημοσίευαν τις ανάλογες φωτογραφίες. Ορισμένες από αυτές ανασύρει και δημοσιεύει σήμερα ο ιστότοπος Queen.

Τον Ιούνιο του 1969 ήρθε στον κόσμο ο μοναχογιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης. Κρατάει ακόμα την πρωτιά ως το πιο πολυφωτογραφημένο μωρό.

Η Τζένη Καρέζη παντρεύτηκε το 1968 τον Κώστα Καζάκο και απέκτησε μαζί του ένα χρόνο αργότερα τον μοναχογιό τους Κωνσταντίνο.

Το 1968 ήρθε στον κόσμο η πρώτη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα. «Βρήκα τώρα τον δρόμο της ευτυχίας» δήλωνε τότε η σπουδαία ηθοποιός για το παιδί που είχε αποκτήσει με τον Πέτρο Κουτρουμάνο.

Στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνεται η Κάκια Αναλυτή αγκαλιά με την κόρη της Ζωή,που γεννήθηκε στο τέλος της δεκαετίας του '50, καρπός του έρωτά της με τον Κώστα Ρηγόπουλο.

Ο έρωτας του Ερρίκου Ανδρέου με την Νόρα Βαλσάμη κρατά από το τέλος της δεκαετίας του εξήντα. Το 1972 παντρεύτηκαν και τον επόμενο χρόνο απέκτησαν τον μονάκριβο γιο τους Ερρίκο.

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται η Ελενα Ναθαναήλ με την κόρη της Ινκα, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Γιώργο Τσαγκάρη.
kokoria.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα