Γιάννης Στουρνάρας «Δεν είμαι εδώ για να είμαι αρεστός, αλλά για να είμαι χρήσιμος»

Απάντηση στους βουλευτές της συμπολίτευσης που τον είχαν βάλει στο στόχαστρο έδωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος είπε πως «κάθε καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική που λαμβάνει υπόψη τις προσπάθειες που έχουν γίνει είναι ευπρόσδεκτη, την ακούω και προσπαθώ να διορθώσω τα όποια λάθη που έχουν γίνει. Δεν δέχομαι την κριτική που δεν λαμβάνει υπόψη της την στενότητα

που περνάει η χώρα».

Και ο υπουργός Οικονομικών συνέχισε λέγοντας πως «δεν είμαι εδώ για να είμαι αρεστός, αλλά για να είμαι χρήσιμος και αυτό που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις είναι να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί».

Εν συνεχεία ο κ. Στουρνάρας εκτίμησε ότι «έχει ήδη διανυθεί το 80% της απαιτούμενης απόστασης για να γίνει βιώσιμο το χρέος», ενώ αναφερόμενος στο σχέδιο που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, το χαρακτήρισε εφιαλτικό, λέγοντας ότι πρόκειται για σχέδιο απόλυτης χρεοκοπίας και εθελουσίας εξόδου από Ευρωζώνη και Ε.Ε.. «Πρέπει να θέσουμε τις βάσεις ενός νέου αναπτυξιακού προτύπου στην υπηρεσία του πολίτη και της υγιούς επιχειρηματικότητας” κατέληξε.

The post Γιάννης Στουρνάρας «Δεν είμαι εδώ για να είμαι αρεστός, αλλά για να είμαι χρήσιμος» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα