Ευάγγελος Βενιζέλος: Όταν βγούμε από το Μνημόνιο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει λόγο ύπαρξης

Η επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα κυριάρχησε για μία ακόμα φορά στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή για τον προυπολογισμό.

Αν εμείς που αγωνιζόμαστε για τη χώρα

εκφράζουμε την Ελλάδα του χθες, ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει το προχθές, είπε ο κ. Βενιζέλος και τόνισε ότι κ. ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται μη βγει η χώρα από το μνημόνιο και χάσει τον λόγο ύπαρξής του. Ο προϋπολογισμός, είπε ο κ. Βενιζέλος θεμελιώνει τη βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους, νώ συνεχίζοντας την κριτική στα όσα είπε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Βενιζέλος τον κατηγόρησε ότι τώρα που φτάσαμε σε αποτελέσματα χειροπιαστά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά να ακυρώσουμε τα επιτεύγματα και να γυρίσουμε όχι στην κατάσταση που ήμασταν το 2010, αλλά στο 2008 και πίσω.

«Καμμία αίσθηση ευθύνης από την πλευρά της αντιπολίτευσης, γιατί έχουν καλομάθει, γιατί κάποιοι άλλοι λαμβάνουν ιστορικά δυσανάλογο πολιτικό κόστος» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και κατηγόρησε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι επιχειρηματολογεί πάνω σε ανθρώπινες τραγωδίες. Σύμφωνα με τον Ευ. Βενιζέλο «το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της ανάπτυξης, το οποίο όμως έβαλε πλάτη για την σωτηρία της τα τελευταία χρόνια».

The post Ευάγγελος Βενιζέλος: Όταν βγούμε από το Μνημόνιο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει λόγο ύπαρξης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα