Γιάννης Πανούσης: Δεν ήταν προβοκάτσια η διπλή δολοφονία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

«Συνωμοσιολογία» χαρακτήρισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς και καθηγητής εγκληματολογίας, Γιάννης Πανούσης, τα περί προβοκάτσιας αναφορικά με τη διπλή δολοφονία το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο.

«Μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο, όπως ελληνικές ή ξένες μυστικές υπηρεσίες. Το έχουμε δει και άλλες φορές τα τελευταία δύο-τρία χρόνια»

σχολίασε ο κ. Πανούσης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο κ. Πανούσης υπενθύμισε ότι ο ίδιος πριν από μερικούς μήνες είχε προβλέψει πως «η τρομοκρατία, εντός ή εκτός εισαγωγικών, θα προχωρήσει με πολιτικό αίμα», ενώ τόνισε ότι μόνο η προκήρυξη θα δείξει τι ήθελαν να κάνουν οι εκτελεστές και ότι δεν μπορούν να γίνουν εικασίες για τα κίνητρά τους.

Ο καθηγητής σημείωσε, τέλος, ότι «αν τα μαζέψεις όλα αυτά ένα – ένα, μια κοινωνική ανομία, μια κοινωνική κρίση, μια ανασφάλεια, μια έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών και σε όλα αυτά γράψεις πάνω “σφαίρες”, φυσικά και μπορεί να κινδυνεύσει η δημοκρατία. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί».

The post Γιάννης Πανούσης: Δεν ήταν προβοκάτσια η διπλή δολοφονία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα