Νέα συνάντηση των κινήσεων για την Κεντροαριστερά

Του Βαγγέλη Γιακουμή

Tην Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση μεταξύ της συντονιστικής Γραμματείας της πρωτοβουλίας των 58 και εκπροσώπων των κινήσεων που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι κκ Ι. Βούλγαρης, Κ. Χατζημπίρος, Ι. Καλογήρου, Αθ. Δρέττα, Στ. Λιβαδάς, Γερ. Γεωργάτος, Παν Παναγιωτόπουλος από τους 58 και οι κκ Χάλαρης Μιχάλης (Νέοι Μεταρρυθμιστές), Βλάχος Παναγιώτης (Μπροστά), Επιτροπάκης Μάνος (Δυναμική Ελλάδα)

Ο Χρήστος Δερβένης και ο Νίκος

Μπίστης απουσίαζαν λόγων ανειλημμένων υποχρεώσεων στο εξωτερικό

Έγινε συζήτηση για την συγκυρία αλλά και για την μεγάλη και ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουν τέλος Νοέμβρη στην Αθήνα

Συζήτηση έγινε και για τις ομάδες πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί ανά νομό, που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συγκροτηθεί σε 25 νομούς.

Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες θα πραγματοποιήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα δικές τους εκδηλώσεις. Δύο τέτοιες έχουν ήδη γίνει σε Χανιά και Θεσσαλονίκη.

Θα δημιουργήσουν 5 θεματικές ενότητες τις οποίες και θα δουλέψουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με ομάδες εργασίας:

Αυτές είναι:

-Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης.

- Eυρώπη

-Πρόνοια

-Κράτος

-Πολιτικό σύστημα

Επίσης συζήτησαν και για την λειτουργία των social media και την προώθηση της πρωτοβουλίας μέσω αυτών. Ήδη, η σελίδα που έχουν δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό, έχει αποκτήσει μεγάλη απήχηση και έχουν προσελκύσει, μέσω αυτής, πολίτες από διάφορα σημεία της Ελλάδας

The post Νέα συνάντηση των κινήσεων για την Κεντροαριστερά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα