Δήμος Ζωγράφου: Προς διάσπαση οι «γαλάζιοι»…

Την ώρα που αρκετοί προσπαθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να επαναφέρουν στην επικαιρότητα τον πρώην δήμαρχο της πόλης Γιάννη Καζάκο σαν πιθανό υποψήφιο δήμαρχο παρά την Δικαστική περιπέτεια που αντιμετωπίζει, δύο από τα «πρωτοπαλίκαρα» του φαίνονται έτοιμα να κονταροχτυπηθούν αρχικά για την εύνοια της Συγγρού και πιθανότατα και για την ψήφο των Ζωγραφιωτών.

Ο λόγος από την μια για τον «φυσικό διάδοχο» του πρώην δημάρχου στην ηγεσία της παράταξης «ΔΑΔΑ», Παναγιώτη Αγγελόπουλο που θεωρεί ότι είναι

η σειρά του να διεκδικήσει τον Δήμο από την στιγμή που επικράτησε στις ενδοπαραταξιακές διαδικασίες. Όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα καθώς ήδη κυκλοφορούν φήμες στον Ζωγράφου ότι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Δαβουρλής, που διαφοροποιήθηκε αμέσως μετά την εκλογή του κ. Αγγελόπουλου στην ηγεσία της παράταξης θεωρώντας ότι «ευνοήθηκε» από τον Γιάννη Καζάκο, έχει ξεκινήσει επαφές προκειμένου να εξασφαλίσει της εύνοια της Συγγρού. Οι φήμες αυτές έχουν ενταθεί ιδιαίτερα από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο κ. Δαβουρλής ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή στο γραφείο του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς πολλοί θεωρούν ότι θα εκμεταλλευτεί την συγκεκριμένη θέση προκειμένου να κάνει εφικτό τον στόχο του.

Το γεγονός ότι πολλοί γνωρίζουν όλες αυτές τις παρασκηνιακές κινήσεις μπορεί να είναι και ο λόγος που ψάχνουν τρόπο για την «επαναφορά» Καζάκου έτσι ώστε ο γαλάζιος χώρος να μην πάει διασπασμένος στις εκλογές του Μαΐου.

The post Δήμος Ζωγράφου: Προς διάσπαση οι «γαλάζιοι»… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα