Φρίκη: Έκοψε και έβρασε το χέρι του γιου της φίλης του!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι άνδρας στην Κίνα ξυλοκόπησε βάναυσα τον δεκάχρονο γιο της φίλης του, ενώ στη συνέχεια έκοψε και έβρασε το χέρι του παιδιού.

Ο μικρός Ξιάο Τζουν φέρεται να ξυλοκοπήθηκε με ένα ρόπαλο από τον Σαν Τσένγκ, ο οποίος στην συνέχεια άρπαξε έναν μπαλτά και έκοψε το δεξί του χέρι. Μάλιστα, ο φίλος της μητέρας του άτυχου Ξιάο, αφού τον ακρωτηρίασε έβαλε το χέρι του παιδιού σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, έτσι ώστε να μην μπορεί να επανατοποθετηθεί, ενώ τον μαστίγωσε κιόλας.

Σύμφωνα με την Daily Mirror,

το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού ο ίδιος ο Τσένγκ κάλεσε την αστυνομία για να τους πει τι είχε κάνει.

Όμως, οι χειρουργοί δεν ήταν σε θέση να ενώσουν το χέρι του επειδή πρήστηκε πολύ άσχημα στο βραστό νερό. Έτσι, το αγοράκι πια θα φοράει τεχνητό χέρι .

Ο Τσενγκ συνάντησε τη μητέρα του αγοριού πέρυσι και το ζευγάρι θα αγόραζε ένα διαμέρισμα για να μείνουν όλοι μαζί. Την στιγμή της επίθεσης, η μητέρα, η οποία είναι και έγκυος, βρισκόταν μακριά από το σπίτι.

Ο μικρός Ξιάο νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με την Mirror, ο δεκάχρονος είπε στην αστυνομία: «Πάντα πίστευα ότι ήταν πραγματικά ένας καλός πατέρας για μένα. Τον συμπαθούσα». Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα όλα καταστράφηκαν. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό, μου έμοιαζε ότι γινόταν κάποιος άλλος».

Ο Τσένγκ έχει συλληφθεί από την αστυνομία, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που τον οδήγησαν να κάνει αυτό το κακό στο άτυχο αγοράκι.

The post Φρίκη: Έκοψε και έβρασε το χέρι του γιου της φίλης του! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα