Οι Simpsons κάνουν τις ΗΠΑ να «κοκκινίζουν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πασίγνωστη σειρά κινουμένων σχεδίων για… μεγάλους, «Simpsons», φαίνεται πως κάνει τους πολίτες των ΗΠΑ να κοκκινίζουν από την ντροπή τους, όταν την παρακολουθούν!

Ο μπαμπάς Όμερ που κυκλοφορεί τσίτσιδος, τα λεσβιακά φιλιά της Μαρτζ, οι «ακατάλληλες» λέξεις και οι σεξουαλικοί υπαινιγμοί, είναι μόνο μερικά από τα περιστατικά που σοκάρουν τους Αμερικανούς πολίτες, κάτι που φαίνεται από τις 38 καταγγελίες που έχουν γίνει στην ομοσπονδιακή επιτροπή επικοινωνιών των ΗΠΑ

την τελευταία τριετία.

Δεν ήταν λίγοι οι τηλεθεατές της σειράς που εξοργίστηκαν, όταν είδαν τον Όμερ Σίμσον και τη σύζυγό του Μάρτζ να κυκλοφορούν γυμνοί στον κήπο. Τα παράπονα ήταν περισσότερα όταν ο ευτραφής Ομερ ενώ βρίσκεται σε αερόστατο γυμνός, καταλήγει στη γυάλινη οροφή εκκλησίας.

Εξηνταδυάχρονος τηλεθατής, υποστήριξε σε επιστολή ότι «Δεν υπάρχει πια καμία αξιοπρέπεια. Η ζημιά έχει ήδη γίνει και η Αμερική θα πληρώσει τις συνέπειες». Παρομοίως, ένας άλλος τηλεθεατής έγραψε πως είναι ανεπίτρεπτο ένα κινούμενο σχέδιο για όλη την οικογένεια να προβάλει γυμνούς τους ήρωες και να τους παρουσιάζει «να κυκλοφορούν έξω από το σπίτι ενώ ο γείτονας ποτίζει το γρασίδι».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν κατηγορήσει το δημιούργημα του Ματ Γκρέινινγκ ως «πορνογραφικό», καθώς ο κατεργάρης πάτερ φαμίλιας εμφανίζεται σε επεισόδιο να ποζάρει για φωτογράφιση του περιοδικού Playboy, «ενώ τα παιδιά του βρίσκονται έξω από το σπίτι. Στη συνέχεια κοιτούν από το παράθυρο και τον βλέπουν σε διάφορες πόζες. Είναι πορνογραφικό, είναι ντροπή να κάνετε τα παιδιά να νομίζουν ότι είναι εντάξει μία φωτογράφηση για το Playboy».

Το ισχυρότερο χτύπημα, ωστόσο, ήταν η εικόνα της Μαρτζ Σίμσον να φιλά την Lady Gaga.

«Η Μαρτζ Σίμσον να φιλά μία άλλη γυναίκα είναι μία απαράδεκτη εικόνα και το επεισόδιο θα έπρεπε να απαγορευθεί και να μη βγει στον αέρα, ώστε τα παιδιά να μην το δουν», ανέφερε κείμενο μετά την προβολή του επεισοδίου με τη συμμετοχή της γνωστής τραγουδίστριας.

The post Οι Simpsons κάνουν τις ΗΠΑ να «κοκκινίζουν» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα