Ο γιατρός παίρνει την ευθύνη για Μανούσο

Ολοκληρώθηκε η απολογία του ποδοσφαιριστή της Καλλονής, Γιώργου Μανούσου, για την απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του μετά το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όταν πέρασε το αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Ο Μανούσος ανέφερε πως είχε ενημερώσει τον γιατρό της ομάδας για την συγκεκριμένη ουσία και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Σας παρακαλώ, μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί».

Ο γιατρός της Καλλονής, κ. Βαρβαγιάννης πήρε όλο το βάρος της ευθύνης πάνω του, δηλώνοντας πως: «Μία ημέρα πριν το παιχνίδι είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Με ενημέρωσε, ότι πήγε στο νοσοκομείο και

έκανε μια ένεση. Ο γιατρός μου είπε τι του έδωσε. Εγώ είχα φτιάξει τη λίστα για να τη δηλώσω στους υπεύθυνους και όσον αφορά στο ζήτημα του Μανούσου το ξέχασα. Ζητώ συγγνώμη είναι δική μου η ευθύνη. Είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και δεν έχουμε συνηθίσει ακόμη».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του δικηγόρου του παίκτη, ο οποίος επισήμανε ότι η ουσία για την οποία κατηγορείται ο Μανούσος δεν ανεβάζει την απόδοσή του. Ακόμη, έδωσε ως πειστήριο τις εργομετρικές εξετάσεις του παίκτη, ως απόδειξη ότι δεν είχε ανάγκη από την ουσία.

The post Ο γιατρός παίρνει την ευθύνη για Μανούσο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα