Ετοιμάζεται εκ νέου ο Διώτης

Νέο υπόμνημα στον Πεπόνη θα καταθέσει την Δευτέρα ο Διώτης στο οποίο θα εκθέτει πλήρως τον Παπακωνσταντίνου και όσους αναφέρουν τώρα ότι αλλοίωσε τη λίστα που παρέλαβε από αυτόν και παρέδωσε στον Βενιζέλο.

Το «Π» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ θα κινηθεί βάσει σημείων του προηγούμενου υπομνήματος του. Θα μπορούσαμε, για λόγους προστασίας της έρευνας, να μην τα γράψουμε αλλά δεν έχει κανένα νόημα καθώς

τα γνωρίζουν στο περιβάλλον του Παπακωνσταντίνου και δεν έχουν τρόπο να τα αντιμετωπίσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές του «Π», ο Διώτης τον περασμένο Οκτώβριο είχε καταθέσει εγγράφως ότι ο Παπακωνσταντίνου του έδωσε τη λίστα, σε ηλεκτρονική μορφή , χωρίς πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής τον Ιούνιο του 2011 αφού, όπως και ο ίδιος έχει παραδεχτεί, την παρέλαβε τον Οκτώβριο του 2010 από τους Γάλλους αλλά δεν την πρωτοκόλλησε.

Επομένως, τα όσα λέγονται περί αλλοίωσης της παραδοθείσας από τον Διώτη στον Βενιζέλο λίστα, τον Ιούλιο του 20, είναι τουλάχιστον αστεία. Ουδείς μπορεί να στοιχειοθετήσει ότι αυτό που πήρε ο Διώτης από τον Παπακωνσταντίνου ήταν αυθεντικό και επαγωγικά δεν μπορεί να τον εγκαλέσει ότι το αλλοίωσε εκ νέου!

Keywords
Τυχαία Θέματα