Έρχεται διαγραφή στους ΑΝΕΛ;

Τελειωμό φαίνεται να μην έχουν τα προβλήματα στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αν και όλα δείχνουν να είναι ήρεμα λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, ωστόσο σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας προκειμένου να εξεταστεί η διαμάχη μεταξύ των βουλευτών Γιώργου Νταβρή και Ραχήλ Μακρή. Η κόντρα ξέσπασε όταν ο βουλευτής Αχαΐας μίλησε άκομψα χρησιμοποιώντας απαξιωτικά σχόλια για τη συνάδερφό του. Από το περιβάλλον του Πάνου Καμμένου

πάντως γίνονται προσπάθειες να διατηρηθούν σε χαμηλά επίπεδα οι τόνοι και να μην δοθεί μεγάλη διάσταση στο θέμα και οι συνεργάτες του δηλώνουν ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ηρεμία μέσα στο κόμμα.

Από την άλλη, όμως, υπάρχει και το θέμα του Παύλου Χαϊκάλη ο οποίος δείχνει αποκομμένος και μάλιστα μετά από εντολή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν συμμετείχε σε καμία κομματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μάλλον ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός, προσπαθώντας να σχεδιάσει τις επόμενης κινήσεις του καθώς οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με το Μέγαρο Μαξίμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα