Απαντηση σε δημοσιευμα απο την εταιρεια αιχμη α.ε.

11:06 27/8/2013 - Πηγή: Fimotro

Την 24/08/2013 αναρτήθηκε στο διαδικτυακό χώρο zoomblog και αναπαράχθηκε από το fimotro, άθλιο δημοσίευμα το οποίο εμπλέκει την εταιρεία μας με δραστηριότητες του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ότι δήθεν...
δηλαδή εμείς είμαστε η συνέχιση του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Το παραπάνω δημοσίευμα
είναι τελείως ψευδές και συκοφαντικό κατά περιεχόμενο, μάλιστα δε ο συντάκτης του δεν τολμά να εμφανιστεί επώνυμα για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες για όσα ψευδώς δημοσιεύει και διαδίδει εις βάρος μας.
Είμαστε ένα καινούργιο και πρωτοποριακό Ι.ΙΕΚ που ξεκίνησε με απόλυτο σεβασμό και πιστή εφαρμογή όσων διατάξεων αφορούν στη λειτουργία των Ι.ΙΕΚ, και με μια τιτάνια προσπάθεια να υποστηρίξουμε τους μελλοντικούς αποφοίτους μας ταράσσοντας τα λιμνάζοντα ύδατα της ιδιωτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης.
Αυτό λοιπόν, ως αυτονόητη συνέπεια, είχε σαν αποτέλεσμα την σφοδρή αντίδραση ανταγωνιστικής επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον ίδιο τομέα με εμάς, και η οποία δεν μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να χάσει όσα έχει κατακτήσει μονοπωλιακά σχεδόν στο συγκεκριμένο χώρο.
Είμαστε γνώστες και της πηγής προέλευσης και της μεθόδευσης που έχει δρομολογηθεί σε βάρος μας, ακόμα και των μέσων που έχουν αναλάβει εργολαβικά και σχεδόν υπαλληλικά τον άθλιο πόλεμο σε βάρος μας.
Ας τολμήσουν να εμφανιστούν επώνυμα για να λάβουν την απάντηση που τους αξίζει στην άθλια μεθόδευσή τους.
Η αγανάκτησή μας για τον πόλεμο που άρχισε σε βάρος μας αφενός μετριάζεται από το γεγονός ότι μας κάνει σοφότερους ως προς την γνώση των σάπιων μυαλών που θεωρούν την ιδιωτική επαγγελματική εκπαίδευση κτήμα και ιδιοκτησία τους, αφετέρου δε μας προετοιμάζει για την έκταση του πολέμου που ξεκίνησε ήδη.
Παρακαλούμε για την άμεση δημοσίευση της απάντησής μας στο προαναφερθέν δημοσίευμα και ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα