Επίθεση Βενιζέλου σε Κουβέλη: Η ΔΗΜΑΡ λειτουργεί παρασιτικά του ΠΑΣΟΚ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτίθεται ανοιχτά στον Φώτη Κουβέλη, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς για ανευθυνότητα και έλλειψη πολιτικού ήθους, κατά τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς Kontra, Action24 και Extra 3.

Οι

αιχμές του κ. Βενιζέλου κατά ΔΗΜΑΡ σε συνδυασμό με την άρνηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης να σχολιάσει με οποιονδήποτε τρόπο τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου, έρχονται μία μέρα μετά τις αντιδράσεις που πυροδότησε η παρουσία του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη παρουσίαση του βιβλίου της υποψήφιας ευρωβουλευτή Μαριλένας Κοππά.

«Ο κ. Κουβέλης είναι ένας αντίπαλος. Ο κ. Κουβέλης είναι ένας αντίπαλος που λειτουργεί πολύ συχνά, η ΔΗΜΑΡ, όχι ο ίδιος προσωπικά, ο ίδιος προσωπικά είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε φιλική σχέση, παρασιτικά σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί ν ‘αντλήσει κάποια μικρά πραγματάκια από το ΠΑΣΟΚ. Ένα στέλεχος, μια ιδέα..

Και στην κυβέρνηση μέσα όσο συνυπήρχαμε, ήταν πολύ έντονη η παρουσία τους στα αξιώματα και στο κράτος, αλλά όταν πηγαίναμε να ψηφίσουμε δύσκολα μέτρα κρύβονταν πίσω από το ΠΑΣΟΚ. Δεν έπαιρναν την ευθύνη. Ήθος στην πολιτική δε σημαίνει «κάνω τον καλό ή κάνω τον ηθικό», ήθος στην πολιτική σημαίνει έχω σταθερότητα, συνέπεια, θάρρος και αναλαμβάνω ευθύνες και κόστος».

«Αυτός είναι ο ορισμός του πολιτικού ήθους. Πολιτική ήθος δεν είναι οι υποκρισίες, τα καλά λόγια, οι γλυκές συμπεριφορές. Ήθος είναι αυτό που λέω: Συνέχεια, σταθερότητα, καθαρές απαντήσεις στα μεγάλα διλήμματα και κόστος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

The post Επίθεση Βενιζέλου σε Κουβέλη: Η ΔΗΜΑΡ λειτουργεί παρασιτικά του ΠΑΣΟΚ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα