Επανακυκλοφορεί το θρυλικό περιοδικό soft porno, «Lui»!

Χαράς ευαγγέλια για τον ανδρικό πληθυσμό της Γαλλίας, καθώς το περιοδικό «Lui» επανακυκλοφορεί λίαν συντόμως, με στόχο να προσφέρει στους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου ηδονή κι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την κρίση…

Το περιοδικό – ύμνος στο σοφτ πορνό θα βρίσκεται ανανεωμένο στα περίπτερα τον Σεπτέμβριο, προσφέροντας σέξι φωτογραφίες αιθέριων υπάρξεων και πλούσια άρθρα διανοουμένων, πολιτικών και δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, το περιοδικό που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη γαλλική αγορά τη δεκαετία του ’60 και αποσύρθηκε ύστερα από 25 χρόνια, αφού παρουσίασε κάμψη στις πωλήσεις του, βγαίνει και πάλι στα περίπτερα την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Σε πείσμα των χαλεπών οικονομικών καιρών, το «Lui» απευθύνεται και πάλι στον ανδρικό πληθυσμό, προσφέροντάς του επώνυμες απόψεις, αλλά και σέξι οπτικό υλικό. Από το εξώφυλλο του “Lui” έχουν περάσει καλλονές που έχουν αφήσει εποχή, όπως οι Τζέιν Φόντα και Μπριζίτ Μπαρντό.

Η Τζέιν Φόντα έχει ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού αγκαλιά μ΄ένα σκυλάκι, ενώ η «Μπε-Μπε» έκρυψε με τα χέρια της το πλούσιο στήθος της.

Ο Φρεντερίκ Μπάιγκμπεργκερ που ανέλαβε τα ηνία του ανανεωμένου περιοδικού, σε συνέντευξή του στο γαλλικό πρακτορείο και ερωτηθείς για το ποια πιστεύει πως θα είναι η “σύγχρονη Σίλβια Κριστέλ”, αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομά της.

Το μόνο που είπε είναι ότι δεν πρέπει να αποκλείονται οι πολιτικοί…

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Αναζητήσεις
τσοντες περιοδικο, περιοδικα με τσοντες
Τυχαία Θέματα