Ένα «ελληνικό» burger για τον Ομπάμα

H μεγάλη προεδρική αυτοκινητοπομπή σταματάει έξω από ένα εστιατόριο στη Βοστόνη. Άνδρες της ομάδας ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα μπαίνουν μέσα στο εστιατόριο και ελέγχουν τον χώρο προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είναι ασφαλής.

Λίγο αργότερα κατεβαίνει από το αυτοκίνητο ο Μπαράκ Ομπάμα και μπαίνει στο εστιατόριο για να φάει ένα κλασικό αμερικάνικο γεύμα. Το ενδιαφέρον είναι οτι το εστιατόριο ανήκει σε δύο αδέλφια ελληνικής καταγωγής, το οποίο μετά την προτίμηση που του έδειξε ο Αμερικανός πρόεδρος έχει γίνει ένα απο τα δημοφιλή

στη Βοστόνη.

Το εστιατόριο ονομάζεται Charlie’s Sandwich Shoppe, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και ανήκει στους Κρις και Θανάση Μαντζουρίδη. Τα δύο αδέρφια είχα πάθει πραγματικά σοκ όταν ειδοποιήθηκαν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα περάσει από το εστιατόριο τους για να τσιμπήσει κάτι πρόχειρο.

Μετά απο λίγες μέρες μίλησαν για την εμπειρία τους: «Περίμενε υπομονετικά στη σειρά μέχρι να ετοιμάσουμε την παραγγελία του – τσιζμπεργκερ με πατάτες- και άφησε ένα χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων για μια παραγγελία οκτώ δολαρίων».

πηγή: δημοκρατία

Keywords
Τυχαία Θέματα