Ιωάννα Λίλλη: Καλύτερα να σε θυμούνται στο απόγειο της επιτυχίας σου (ΦΩΤΟ)

Μετά από 8 χρόνια απουσίας από το χώρο του modeling η Ιωάννα Λίλλη μίλησε για όλους και για όλα στο περιοδικό «HELLO».

Η ίδια περιέγραψε τη γνωριμία της με το Θοδωρή Ζαγοράκη, λέγοντας πως έγινε μέσω τηλεφώνου και η πρόταση γάμου ήρθε μέσα σε δέκα μόλις ημέρες! «Η αρχή της γνωριμίας μας μοιάζει με σίκουελ ταινίας. Είναι αρκετά διασκεδαστική, δυνατή και με πολλές συγκυρίες που τύχαιναν για να γνωριστούμε. Συνομιλούσαμε για ώρες χωρίς να έχουμε βρεθεί από κοντά και όταν γύρισε από το Καζακστάν όπου έπαιζε με την εθνική έγινε και η πρόταση γάμου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη,

παραδέχτηκε πως ζηλεύει ακόμα ο ένας τον άλλον, αφού δήλωσε πως: «Λένε πως όποιος αγαπά παιδεύει και ενίοτε ζηλεύει. Ναι, ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον αλλά δεν αφήνουμε τη ζήλια να καταστρέψει την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

Απορία όλων είναι αν της έχει λείψει το modeling. Η ίδια απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια και λέει: «Θα ήμουν ανειλικρινής αν έλεγα ότι δε μου έλειψε η δουλειά μου καθώς με τόσο κόπο και τρέξιμο έχτιζα μια καριέρα σε ένα δύσκολο χώρο. Όλα όμως έχουν μια ημερομηνία λήξης. Είναι καλύτερα να σε θυμάται ο κόσμος στο απόγειο της επιτυχίας σου παρά να αναλώνεσαι και να αναγκάζεσαι να είσαι στο χώρο απλώς για να υπάρχεις. Ο κύκλος εκείνος έκλεισε αλλά τώρα εφόσον τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει αρκετά μπορώ να πειραματιστώ σε καινούργια πράγματα και να καταθέσω την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα