«Έλιωσαν οι πάγοι» ΠΑΣΟΚ και «58» (ΦΩΤΟ)

«Έλιωσαν οι πάγοι» ανάμεσα στους 58 και το ΠΑΣΟΚ μετά τη συνάντηση Ευάγγελου Βενιζέλου με αντιπροσωπία τους, στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τους καθησύχασε λέγοντας «δεν κάνουμε κόλπα λέμε ισότιμα και εννοούμε ισότιμα». Τόνισε επίσης, ότι θα συγκροτηθεί ευρωψηφοδέλτιο κατόπιν συνεννόησης μαζί τους με αξιοκρατικές διαδικασίες. Ο Γιάννης

Βούλγαρης πρότεινε και έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, να συγκληθεί επιτροπή η οποία θα κλείσει όλα τα ζητήματα μεταξύ των οποία η ονομασία και τα σύμβολα της «Ελληνικής Ελιάς».

Όπως διευκρίνισαν μετέχοντας στη συνάντηση, στο ευρωψηφοδέλτιο που θα σχηματιστεί θα υπάρχει κάτω από τον τίτλο του ΕΣΚ και το όνομα της παράταξης που θα συμφωνήσουν ΠΑΣΟΚ και 58 αλλά και τα ονόματα των κομμάτων που θα συμμετέχουν. Κάποιοι από τους 58 εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι η απόφαση για σταυρό στις ευρωεκλογές ελήφθη αιφνιδιαστικά πάντως ο Γιάννης Βούλγαρης είπε ότι «δεν διαφωνεί επί της ουσίας και διογκώθηκαν κάποια πράγματα».

Από το ΠΑΣΟΚ παρόντες ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Δημήτρης Καρύδης και από τους 58 οι Βούλγαρης, Καρούνος, Μπίστης, Δρέττα, Βερνίκος, Καλογήρου, Τούντας, Κοντογιώργης, Λιβαδάς, Επιτροπάκης, Διακουλάκης, Χατζημπίρος και Κούτρας.

πηγή φωτό fosphotos/Παναγιώτης Τζάμαρος

The post «Έλιωσαν οι πάγοι» ΠΑΣΟΚ και «58» (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα