Δορυφόρος έλαβε σήμα του εξαφανισμένου αεροσκάφους από τη Μαλαισία – Πιθανόν έπεσε στον Ινδικό Ωκεανό

“Ηλεκτρονικό ίχνος” του αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ξημερώματα του Σαββάτου εντόπισε δορυφόρος, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε πριν από λίγο το Sky News και το Reuters. Παράλληλα, το δίκτυο ABC news, επικαλούμενο αξιωματούχο του Πενταγώνου, ο οποίος δεν κατονομάζεται, μεταδίδει ότι υπάρχει «ένδειξη» ότι το αεροπλάνο μπορεί να κατέπεσε στον Ινδικό

Ωκεανό.

«Έχουμε μία ένδειξη ότι το αεροπλάνο έχει πέσει στον Ινδικό Ωκεανό», φέρεται να είπε ο Αμερικανός αξιωματούχος, ο οποίος επανήλθε στη θεωρία ότι το αεροσκάφος πετούσε για περίπου τέσσερις ή πέντε ώρες από τη στιγμή που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο το αμερικανικό καταδρομικό Uss Kidd βρίσκεται εν πλω ώστε να ερευνήσει την συγκεκριμένη περιοχή, στην οποία αναμένεται να φτάσει τις επόμενες 24 ώρες.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους εξελίσσονται σε παιχνίδι γερών νεύρων, καθώς από το Σάββατο που χάθηκε από τα ραντάρ συνεχώς βγαίνουν νέα σενάρια, τα οποία πάντα διαψεύδονται στην επόμενη συνέντευξη Τύπου που δίνουν οι μαλαισιανές αρχές.

«Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει. Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε». Αυτή ήταν η… επίσημη απάντηση του υπουργού για τη μοίρα του Boeing. Υπό αυτές τις συνθήκες, η απελπισία των συγγενών των αγνοούμενων επιβατών αυξάνεται μέρα με τη μέρα, καθώς και η οργή τους για την παραπληροφόρηση που επικρατεί.

The post Δορυφόρος έλαβε σήμα του εξαφανισμένου αεροσκάφους από τη Μαλαισία – Πιθανόν έπεσε στον Ινδικό Ωκεανό appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα