Boythξε στο κενο γιατι ''δεν αντεχε την ταλαιπωρια για ενα πιατο φαι με αιμα''...

19:37 13/3/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ Ή ΑΠΛΩΣ ''ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ'' ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ;
Συγκλονίζει την κοινωνία της Κρήτης το σημείωμα που άφησε η 54χρονη που βούτηξε από ύψος δέκα μέτρων ...
το πρωί της Πέμπτης από τα τείχη πίσω από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου,
στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Η γυναίκα όπως γράφει στο σημείωμα που άφησε στο σύζυγό της περιγράφει ότι δεν άντεχε άλλο την ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαΐ με αίμα, τον ενημερώνει ότι την προηγούμενη ημέρα είχε πληρώσει το ενοίκιο, ενώ κάποια χρήματα που είχε πάνω της τα προόριζε για την πληρωμή του ΤΕΒΕ, του ζητά να προσέχει την κόρη τους, να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και να την σπουδάσει και ζητά συγγνώμη από το παιδί.

Η 54χρονη είναι «οικεία» φυσιογνωμία καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχει το κυλικείο σε δημόσιο οργανισμό. Όλοι γνώριζαν ότι πιεζόταν οικονομικά, όμως ήξεραν ότι είναι αγωνίστρια και πάλευε με όλες τις δυνάμεις της για να τα καταφέρει, κυρίως για το χατήρι της κορούλας της για την οποία μιλούσε συνέχεια. Άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν καθημερινά στο πλαίσιο της δουλειάς, ανέφεραν στο «Cretalive» ότι ουδέποτε είχε αφήσει να διαφανεί το αδιέξοδο στο οποίο είχε οδηγηθεί. Πάντα, με ένα χαμόγελο στα χείλη, έτρεχε να τους εξυπηρετήσει όλους και ας είχε τα δικά της βάσανα.

Η κατάσταση της 54χρονη είναι πολύ κρίσιμη και οι γιατροί δίνουν μάχη να κρατηθεί στην ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα