Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός: Η ανία ή η απογοήτευση στο χώρο της δουλειάς θα σας φέρουν σε οριακή κατάσταση σήμερα και θα σας γεννήσουν την ανάγκη για μια μεγάλη αλλαγή. Προσοχή όμως, Κριοί, μην κάνετε μη αναστρέψιμες κινήσεις όσο τα πράγματα παραμένουν ρευστά. Βελτίωση των σχέσεών σας με ένα πολύ κοντινό πρόσωπο που τελευταία είχε απομακρυνθεί για χαζούς λόγους.

Ταύρος: Το τέλμα στο οποίο έχετε βρεθεί οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις δικές σας εμμονές, Ταύροι. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να ξεφύγετε από μερικά συναισθηματικά κολλήματα

και να προχωρήσετε σε νέες κατευθύνσεις. Μη βιαστείτε να βγάλετε άκυρο σε ένα ή δυο πρόσωπα που σας πολιορκούν, ακόμα κι αν αισθάνεστε απολύτως βέβαιοι για την απόφασή σας.

Δίδυμος: Υπάρχει λόγος που βρίσκεστε σε μειονεκτική θέση στη σχέση σας σήμερα, Δίδυμοι και οφείλετε να τον αναγνωρίσετε με ειλικρίνεια. Η λερωμένη φωλιά μυρίζει από χιλιόμετρα και οι αυταπάτες δεν βοηθούν σε κάτι (είτε οι δικές σας είτε των άλλων). Η συγκυρία ευνοεί τις παράτολμες κινήσεις στα επαγγελματικά. Μη φοβηθείτε να δείξετε το αληθινό σας πρόσωπο.

Καρκίνος: Ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές και τη διαχείριση των οικονομικών σας, Καρκίνοι. Οι παγίδες γύρω σας είναι πολλές και η παρατηρητικότητά σας δεν είναι στα καλύτερά της, ώστε να τις αποφύγετε. Ο Κρόνος γεφυρώνει ένα μεγάλο επικοινωνιακό χάσμα, αλλά τίποτα ουσιαστικό δεν πρόκειται να γίνει, αν συνεχίσετε να παίζετε τους δύσκολους.

Λέων: Η έντονη κοινωνική ζωή δεν είναι ό, τι πιο χρήσιμο για εσάς τώρα, Λέοντες. Καλύτερα να αξιοποιήσετε την εσωστρέφεια της Σελήνης, για να αποκρυπτογραφήσετε τις πτυχές του εαυτού σας, που μέχρι και για σας μοιάζουν ακατανόητες. Εντάσεις σε επίπεδο οικογένειας αναδεικνύουν ένα βαθύτερο πρόβλημα που κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξετε κατάματα.

Παρθένος: Σταματήστε να εμπιστεύεστε άτομα που γνωρίζετε ελάχιστα, Παρθένοι. Οι σύμμαχοί σας είναι συγκεκριμένοι και δεν έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ξέρετε ποιοι είναι άξιοι της εκτίμησής σας και ποιοί σας πλευρίζουν απλώς για λόγους συμφέροντος. Οι κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού αλλάζουν απότομα σήμερα και καλά θα κάνετε να τους ακολουθήσετε χωρίς διαμαρτυρίες.

Ζυγός: Μια απρόσμενη είδηση φτάνει στα αυτιά σας καθυστερημένα, γνωστοποιώντας σας την πικρή αλήθεια σχετικά με τις προθέσεις ενός προσώπου, που θεωρούσατε ακέραιο. Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, αλλά βγάλτε το οπωσδήποτε απ’ τη ζωή σας. Η Αφροδίτη ρίχνει χρήσιμα ερωτικά σημάδια, αλλά για κάποιο λόγο κάνετε σα να μην τα βλέπετε.

Σκορπιός: Η ατμόσφαιρα γύρω σας, σας ωθεί σε ένα παράτολμο ερωτικό εγχείρημα που απαιτεί να ξεπεράσετε πολλά από τα ταμπού σας. Ο πειραματισμός είναι κάτι που έχετε ανάγκη, γι’ αυτό μη φοβηθείτε να ενδώσετε. Τριγμοί στις σχέσεις σας με Κριούς και Αιγόκερους. Απαιτήστε αυτό που σας ανήκει, αλλά μην πάτε κόντρα απλώς για να πάτε.

Τοξότης: Σήμερα είστε πολυάσχολοι, Τοξότες, γι’ αυτό ήρθε η στιγμή για μερικούς να καταλάβουν ότι η ώρα σας δεν μπορεί πάντα να διαιρείται προς το συμφέρον τους. Κάποιες φορές το καθήκον υπερβαίνει το συναισθηματισμό, είτε τους αρέσει, είτε όχι. Αποφύγετε τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο σήμερα. Προτιμήστε οτιδήποτε άλλο, ακόμη κι αν αυτό είναι καμήλα.

Αιγόκερως: Τα ερωτικά διλήμματα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας και η αναποφασιστικότητά σας δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση. Μήπως να εμπιστευόσασταν την κρίση εκείνων που θέλουν το καλό σας; Ο Δίας αλλάζει εκ βάθρων τα δεδομένα στα επαγγελματικά σας, αλλά η προσαρμογή σας στο νέο καθεστώς θα πάρει αρκετό χρόνο.

Υδροχόος: Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε οριακή κατάσταση, καθώς το ευκαιριακό σεξ αρχίζει να μεταμορφώνεται σε πραγματικό έρωτα, χωρίς να το περιμένετε. Αξίζει να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας, αλλά μην περιμένετε θαύματα, Υδροχόοι. Βγείτε από το σπίτι επιτέλους και μην παλεύετε με φαντάσματα μόνοι σας. Η μάχη είναι άνιση και δεν έχει να σας δώσει κάτι.

Ιχθύς: Η Σελήνη σας καλεί να συμβουλευτείτε το ένστικτό σας σήμερα, που φαίνεται ως το μόνο ικανό να σας οδηγήσει στο σωστό σημείο. Στη φάση αυτή, οι συμβουλές φίλων και γνωστών περιττεύουν. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται να φανείτε ανώτεροι σε μια διαπροσωπική διένεξη. Αφήστε την εκδικητικότητα για άλλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα