Η… πρώην υπουργός δεν θέλει τον Λιάτσο στην ΕΡΤ

08:17 18/12/2012 - Πηγή: 24wro
Περίεργα πράγματα λαμβάνουν χώρα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και...
έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την εξέλιξή τους, όσο πλησιάζει ο χρόνος για τη λήξη των συμβάσεων Προσωπικού Ειδικών Θέσεων (ΠΕΘ).

Λέγεται ότι η παρουσιάστρια Έλλη Στάη έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να… καθαρίσει το τοπίο- όπου «τοπίο» εσείς βάλτε «Αιμίλιος Λιάτσος». Θεωρεί- λένε- ότι με τον Λιάτσο Γενικό, από τον Φεβρουάριο θα βρεθεί εκτός δελτίου- στην καλυτέρα με την εκπομπή και μόνον- και για τον λόγο αυτό κινείται με όλες της τις δυνάμεις.

Σύμμαχο θεωρείται ότι
έχει και τον πρώην διευθυντή ειδήσεων Γιώργο Κογιάννη ο οποίος διακρίνεται για τις ζυμώσεις στον χώρο πέριξ του καφενείου.

Για τον λόγο αυτό, στο μενού μπαίνει αβολοντέ και ο Βασίλης Θωμόπουλος. Οι παλιοί λένε ότι της Έλλης πολύ της έχει στοιχίσει το γεγονός ότι δεν είναι πλέον η… αρμοδία υπουργός συνεπικουρούμενη από τη Ρεγγίνα Βάρτζελη και δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για τους στόχους της.

Γι αυτό σας λέω ότι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις- και τα σχετικά δημοσιεύματα γειτονικών (με την ΕΡΤ) εφημερίδων, βεβαίως- βεβαίως…

newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα