Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Μια μεγάλη νίκη σας περιμένει στον τομέα των ερωτικών και θα είστε τρελοί, αν την αφήσετε να περάσει στο ντούκου, Κριοί. Απολαύστε τους καρπούς των κοπιαστικών προσπαθειών σας και αποδώστε τα εύσημα στον εαυτό σας. Οι δυσκολίες σήμερα στη δουλειά θα δώσουν στις ικανότητές σας το κατάλληλο έναυσμα για να εκδηλωθούν στο έπακρο.

Ταύρος Αρκετά με την υπομονή και τη διπλωματία, Ταύροι. Κάνατε όσο μπορούσατε τα στραβά μάτια, αλλά τώρα ο Άρης σας σπρώχνει δικαιολογημένα στην επίθεση, γιατί προφανώς η ερωτικές τριβές έχουν φτάσει

στα άκρα. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για μια σχέση που δεν έχει ζυμωθεί ακόμα όσο πρέπει. Τα πράγματα είναι ρευστά.

Δίδυμος Ένα απρόοπτο περιστατικό που θα συμβεί στο δρόμο, θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια αλήθεια που αρνείστε εδώ και καιρό να παραδεχτείτε. Είναι μάταιο να προσπαθείτε να αναστήσετε μια νεκρή σχέση, Δίδυμοι. Προχωρήστε παρακάτω. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε ένα άκομψο φλερτ σήμερα. Ό, τι μοιάζει άγουρο τώρα, αύριο μπορεί να ωριμάσει.

Καρκίνος Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις ψυχολογικές σας αντοχές καλύτερα από σας, Καρκίνοι. Παλέψτε γι’ αυτό που αγαπάτε όσο νομίζετε ότι σας “παίρνει”. Οι συμβουλές των τρίτων είναι εντελώς περιττές, αλλά ευπρόσδεκτες. Οι Δίδυμοι και οι Λέοντες έχουν πολλά να σας πουν σήμερα, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να εκτεθούν.

Λέων Ακούστε τι έχει να σας πει ο/η σύντροφός σας με προσοχή, αλλά έχετε υπόψιν ότι οι σάλτσες που βάζει σε όσα περιγράφει είναι περισσότερες απ’ ό, τι συνήθως. Κρατάτε μικρό καλάθι. Δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή από την τωρινή για να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι. Η Αφροδίτη ευνοεί τις καινούργιες πρωτοβουλίες.

Παρθένος Παρθένοι, είστε ελεύθεροι να ονειρεύεστε όσο θέλετε, αλλά πρέπει επιτέλους να μάθετε να διαχωρίζετε το ρεαλιστικό από το φανταστικό. Δεν είναι όλα τα πλάνα σας πραγματοποιήσιμα αυτή τη στιγμή, όσο πρόθυμοι κι αν είστε να αγωνιστείτε γι’ αυτά. Ομαλά κυλούν τα πράγματα στη δουλειά- οι προβλέψεις σας για ένα σημαντικό θέμα επιβεβαιώνονται.

Ζυγός Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας- η ιστορία άλλωστε, έχει αποδείξει ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησής σας είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Σ’ αυτή τη συγκυρία όμως, Ζυγοί, θα πρέπει οπωσδήποτε να υπολογίσετε στους δικούς σας ανθρώπους για να μη μετρήσετε απώλειες. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε μια ευχάριστη ερωτική εμπειρία.

Σκορπιός Μια μακροχρόνια κόντρα σας, φτάνει επιτέλους στη λύση της, χάρη στη λυτρωτική παρέμβαση ενός Αιγόκερου. Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα οπτικής γωνίας και τώρα αρχίζετε να το καταλαβαίνετε. Προσοχή στις επαγγελματικές δοσοληψίες σας με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Καλύτερα να είστε τυπικοί σε κάθε πτυχή της δουλειάς σας σήμερα, Σκορπιοί.

Τοξότης Οι ηγετικές σας ικανότητες είναι ένα θέμα που πάντα υποτιμούσατε (είτε από μετριοφροσύνη, είτε από βλακεία), αλλά τώρα φαίνονται πιο επίκαιρες από ποτέ. Πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις και πρωτοβουλίες (κυρίως σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα) και δεν θα το μετανιώσετε. Αλλαγή πλεύσης σε ένα ερωτικό ζήτημα- η Αφροδίτη σας δημιουργεί σοβαρές αμφιβολίες για μια πρόσφατη γνωριμία.

Αιγόκερως Τελικά, ένα πρόσωπο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον σας το τελευταίο διάστημα, αποδεικνύεται υπερεκτιμημένο και άπληστο. Προσπεράστε όσους δεν αξίζουν και μη γίνεστε αυστηροί με τον εαυτό σας τόσο εύκολα, παρόλα τα σφάλματά σας. Οι πνευματικές σας ανησυχίες οξύνονται σήμερα και ο κατάλληλος δρόμος για να τις εξερευνήσετε, είναι ο λιγότερο προφανής.

Υδροχόος Για να απαγκιστρωθείτε από το πρόσωπο στο οποίο έχετε εθιστεί ερωτικά, θα πρέπει να δείτε με αντικειμενικότητα τα χαρακτηριστικά του και να απομυθοποιήσετε μερικές από τις πρόσφατες συμπεριφορές του. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, Υδροχόοι, το έχουμε ξαναπεί. Ο Κρόνος δίνει σημαντική ώθηση στα οικονομικά σας, αλλά οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν δεν είναι καθόλου αμελητέοι.

Ιχθύς Η περηφάνια σας είναι σημαντική για σας, αλλά όταν βλέπετε πως στέκεται εμπόδιο στις πιο στοιχειώδεις ερωτικές σας βλέψεις, θα πρέπει να την παραμερίζετε. Μην αφήσετε την αξιοπρέπεια να γίνει εγωισμός. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας προβλημάτισε, αρχίζει να επιλύεται με γοργούς ρυθμούς σήμερα. Μην έχετε όμως τρομακτικές απαιτήσεις από πρόσωπα με περιορισμένες δυνάμεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα