Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Μην φορτώσετε το μυαλό σας με επαγγελματικά προβλήματα σήμερα, Κριοί. Η μέρα ενδείκνυται για χαλάρωση και καλοπέραση, και οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να τοποθετηθεί στην άκρη. Ένας φιλικός δεσμός από το παρελθόν σας προκαλεί να τον επαναπροσδιορίσετε. Μην κλείνετε πόρτες που ενδέχεται να σας φανούν και πάλι χρήσιμες μελλοντικά.

Ταύρος Η υπερβολική ευθύτητα απειλεί να σας βλάψει σε πολλά επίπεδα, και κυρίως στο ερωτικό, Ταύροι. Είναι καλό να είστε συνειδητοποιημένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μοιράζεστε

τα πάντα με τους πάντες. Άνοδος σε ένα επαγγελματικό σας εγχείρημα, που ξεκίνησε με χαμηλές προσδοκίες. Μην ελαττώσετε τις προσπάθειές σας τώρα.

Δίδυμος Μια νέα πρόταση θα ταράξει τα στάσιμα νερά της καθημερινότητάς σας, αλλά θα σας προκαλέσει έναν έντονο προβληματισμό, που δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε ολομόναχοι. Ζητήστε τη βοήθεια ενός εμπειρότερου ατόμου. Η Αφροδίτη ευνοεί τα αισθηματικά σας, χωρίς ωστόσο να δίνει εγγυήσεις για κάτι σταθερό. Είναι στο χέρι σας να φτιάξετε γερά θεμέλια γι’ αυτή τη σχέση.

Καρκίνος Καιρός να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα, ακόμη κι αν αυτό αναμένεται να σας οδηγήσει σε λάθη. Αρκετά συμβιβαστήκατε με το μέτριο, από φόβο μήπως πληγωθείτε. Ηρεμία στις φιλικές και στις οικογενειακές σας σχέσεις. Δώστε βάση στην ορθή επικοινωνία και αποφύγετε τις συγκρούσεις (ακόμα κι αν ο πειρασμός να ενδώσετε, είναι έντονος).

Λέων Οι ισορροπίες της ερωτικής σας σχέσης είναι εύθραυστες τώρα, γι’ αυτό και δεν πρέπει να προβείτε σε αμφιλεγόμενες δηλώσεις και ενέργειες. Πηγαίνετε με τα νερά του ατόμου που σας απασχολεί, και εν καιρώ θα μπορέσετε να διεκδικήσετε το συμφέρον σας πιο ενεργά. Ο Κρόνος φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, οι οποίες αφορούν κυρίως τις συναδελφικές σας σχέσεις.

Παρθένος Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε αυτό που φοβάστε, είτε αυτό συνίσταται σε ενέργεια είτε σε παράλειψη. Όλοι οι οιωνοί δείχνουν ότι έχετε τη δύναμη να κερδίσετε περισσότερα απ’ όσα ποντάρατε, κυρίως σε επίπεδο καριέρας. Ελαττώστε τις επαφές σας με τα άτομα που τείνουν να ρίχνουν την ψυχολογία σας. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείστε περαιτέρω.

Ζυγός Τερματίστε, χωρίς ενδοιασμούς, μια σχέση που δεν σας αποφέρει τα συναισθηματικά οφέλη που επιδιώκατε, όταν την ξεκινήσατε. Η ζωή σας ανήκει σε σας, και κανείς δεν μπορεί να σας πει πώς να τη ζήσετε. Εκμεταλλευτείτε το ρευστό κλίμα που επικρατεί στα επαγγελματικά σας, για να κυνηγήσετε αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε.

Σκορπιός Έχετε πολλά να κερδίσετε από τους Τοξότες και τους Αιγόκερους σήμερα, όσο μεγάλες κι αν είναι οι διαφορές ανάμεσά σας. Παραμερίστε τον εγωισμό σας και επενδύστε στο μακροπρόθεσμο συμφέρον σας. Σε καλή πορεία τα ερωτικά σας. Δε χρειάζεται να πιέσετε ή να πιεστείτε- όλα θα μπουν σε μια σειρά, αρκετά σύντομα.

Τοξότης Οι εύκολες λύσεις δεν είναι για σας τώρα, είτε πρόκειται για τα ερωτικά σας είτε για τα επαγγελματικά σας. Ο δρόμος που έχετε να βαδίσετε, είναι ανηφορικός, αλλά όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρετε. Εμπιστευτείτε την κρίση ενός κοντινού σας φίλου, πάνω σε ένα θέμα στο οποίο η δική σας οπτική είναι κάπως θολή.

Αιγόκερως Η έντονη κοινωνική ζωή δεν έχει κάτι επί της ουσίας να σας προσφέρει, στην παρούσα φάση. Ο Ερμής σας παροτρύνει να στραφείτε στον εαυτό σας και να ψάξετε μέσα σας για τα αίτια των προβλημάτων σας. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Θα πρέπει, ωστόσο, να περιμένετε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, πριν προβείτε σε αγορές και έξοδα.

Υδροχόος Μην αφήσετε τη μελαγχολία και τη νοσταλγία να σας καταβάλουν. Ειδικά στο σκέλος των ερωτικών σας, μια πρωτόγνωρη ευκαιρία κάνει τώρα την εμφάνισή της, και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Προσοχή στην προσέγγιση των Κριών, Υδροχόοι. Εννοούν πολύ περισσότερα απ’ όσα προφταίνουν να πουν.

Ιχθύς Ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός για να τεστάρετε τις ικανότητες και τις αντοχές σας πάνω σε ένα κρίσιμο επαγγελματικό εγχείρημα. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος, αλλά δεν πρέπει να σας προβληματίσει ιδιαίτερα. Μείνετε κοντά στην οικογένειά σας, όσο μεγάλες κι αν είναι οι διαφωνίες σας σε πολλά θέματα. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες προέχουν.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα