Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Τα πράγματα σήμερα, Κριοί, δεν είναι όπως φαίνονται. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, ακόμη κι αν είστε σίγουροι για την ακρίβειά τους. Θα αλλάξετε γνώμη πολύ σύντομα. Πρόοδος σε ένα ερωτικό ζήτημα που σας είχε προβληματίσει πολύ. Επιτέλους καταφέρνετε να περάσετε το μήνυμα που θέλετε, στην άλλη πλευρά, χωρίς πολλά δράματα.

Ταύρος Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, Ταύροι, γιατί ακόμη κι εσείς δικαιούσθε να έχετε αδύναμες στιγμές. Βασιστείτε σε έναν στενό σας φίλο (κατά προτίμηση Αιγόκερω). Δεν είναι ανάγκη να κουβαλάτε μόνοι σας όλο το βαρός ενός προβλήματος. Ηρεμία στα ερωτικά

και τα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε τις διενέξεις που δεν σας αφορούν άμεσα και προσωπικά.

Δίδυμος Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε πίσω τα αρνητικά σας συναισθήματα για ένα ορισμένο άτομο, και να γυρίσετε σελίδα, κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές. Δεν υπάρχει λόγος να επιμείνετε σε μια αντιπαράθεση που δεν οδηγεί πουθενά. Η Αφροδίτη ενισχύει τον ερωτισμό στη ζωή σας, ωθώντας σας σε ολοένα και περισσότερες γνωριμίες.

Καρκίνος Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να χαριστείτε στον ένα και στον άλλο, Καρκίνοι. Οι πράξεις είναι αυτές που έχουν σημασία, και βάσει αυτών θα πρέπει να καταστρώσετε τη στρατηγική σας, όσο δυσάρεστες κι αν είναι. Εμπιστευτείτε την κρίση των εμπειρότερων, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Μην πάρετε πρωτοβουλίες, αν δεν είστε σίγουροι.

Λέων Ο Δίας ευνοεί τις επανασυνδέσεις, γεγονός που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στα άτομα που απομακρύνατε απ’ τη ζωή σας, χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Προσοχή, όμως, Λέοντες, κάποιοι χωρισμοί γίνονται για σοβαρό λόγο. Υπομονή στα επαγγελματικά σας. Βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας ευνοϊκής αλλαγής, που κυνηγούσατε καιρό- μην τα θαλασσώσετε τώρα.

Παρθένος Η τυφλή σας εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου θα σας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε οδυνηρά σφάλματα. Καιρός να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις και τα πιστεύω σας. Μην πείτε όχι στο αθώο φλερτ σήμερα, αλλά φερθείτε προσεκτικά στα άτομα που επενδύουν συναισθηματικά σε σας. Θέστε με αυστηρότητα τα όριά σας.

Ζυγός Σήμερα είναι απαραίτητο να τηρήσετε τους τύπους και τα προσχήματα, όσο κι αν σας δυσαρεστεί αυτή η προοπτική. Μην παρασυρθείτε από τα πάθη και τον αυθορμητισμό σας- πρέπει να αφήσετε καλή εντύπωση στα άτομα που γνωρίζετε τώρα. Ευχάριστες οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Σκεφτείτε διπλά πριν πιέσετε μια κατάσταση που βρίσκεται ακόμα σε προπαρασκευαστικό στάδιο.

Σκορπιός Ο Άρης δημιουργεί εντάσεις στον χώρο της δουλειάς, οι οποίες οφείλονται κυρίως στην ασυνεννοησία με τους συναδέλφους. Αν χρειαστεί, ας είστε εσείς αυτοί που θα κάνουν ένα βήμα πίσω. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, καιρός να δώσετε μια οριστική απάντηση, σε ένα πρόσωπο που σας πολιορκεί εδώ και καιρό χωρίς αποτέλεσμα.

Τοξότης Αξιοποιήστε με προσοχή και σύνεση την επιρροή που ασκείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, Τοξότες. Μην κάνετε κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα θέλατε να σας κάνουν. Ο Ερμής σας προκαλεί αρκετές συναισθηματικές μεταπτώσεις, αλλά όλα δείχνουν πως έχετε τα φόντα να βγείτε πιο δυνατοί από αυτή την περιπέτεια.

Αιγόκερως Η τέχνη έχει να σας δώσει πολλά σήμερα, Αιγόκεροι, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην υποτιμήσετε τη δύναμή της, αντιθέτως, αφεθείτε στη μαγεία της και όλα θα μπουν σε μια σειρά. Ευοίωνες οι εξελίξεις ενός ερωτικού ειδυλλίου που γεννήθηκε πρόσφατα. Μη βιαστείτε, όμως, να το κατηγοριοποιήσετε, προτού το επεξεργαστείτε όσο χρειάζεται.

Υδροχόος Όσο δελεαστικό κι αν είναι, Υδροχόοι, σήμερα πρέπει να αντισταθείτε σε ένα πισωγύρισμα, που μόνο βάσανα μπορεί να σας προκαλέσει. Εστιάστε μπροστά και αποφύγετε τα άτομα που επιμένουν να σας μιλάνε για το παρελθόν. Προσοχή στις επαγγελματικές προτάσεις, ειδικά σε εκείνες που γίνονται εμμέσως. Μη βιαστείτε να πείτε όχι.

Ιχθύς Πολλά θα ειπωθούν σήμερα, αλλά λίγα είναι αυτά που θα έχουν σημασία. Μην πιαστείτε από κουβέντες που πετιούνται πάνω σε καυγάδες, ειδικά αν πρόκειται για τα ερωτικά σας. Η ένταση, πάντως, δεν θα κρατήσει για πολύ. Μείνετε κοντά στην οικογένειά σας- ένα ζήτημα που εκκρεμεί εδώ και καιρό, πρέπει να λυθεί άμεσα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα