Τέλη κυκλοφορίας 2014: εκτυπώστε τα στο taxisnet

04:20 26/9/2013 - Πηγή: 24wro


Τέλη κυκλοφορίας 2014 και φόρο πολυτελείας αυτοκινήτων θα πληρώσουν μαζί οι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αφού τον Οκτώβριο θα...

αναρτηθούν στο taxisnet.

Συγκεκριμένα όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα του...υπουργείου Οικονομικών μέσα στον Οκτωβρίου τα Τέλη κυκλοφορίας 2014 θα αναρτηθούν στο taxisnet
για τα εκτυπώσουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ενώ σχεδόν ταυτόχρονα θα αναρτηθούν και τα ειδοποιητήρια για τον φόρο πολυτελείας αυτοκινήτων 2013.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα αποσταλούν ειδοποιητήρια για το φόρο. Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, όπως και πέρυσι, θα πρέπει είτε να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής για τα τέλη κυκλοφορίας 2014 στο taxisnet και να το προσκομίσουν για την εξόφληση σε οποιοδήποτε τράπεζα ή Ταχυδρομείο είτε να προχωρήσουν στην εξόφληση μέσω των εναλλακτικών δικτύων τραπεζικής εξυπηρέτησης (web banking, ΑΤΜ).

Σημειώνεται ότι φόρο πολυτελείας αυτοκινήτων θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι που έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα άνω των 1.929 κυβικών εκατοστών Ο φόρος υπολογίζεται σε ποσοστό 5% επί του ετήσιου τεκμηρίου διαβίωσης για οχήματα έως 2.500 κυβικών εκατοστών και συντελεστή 10% για αυτοκίνητα μεγαλύτερου κυβισμού.

fimes.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα