Τα ζώδια σήμερα 26/09/2013

02:49 26/9/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Αν δεν κάνεις καμία βιαστική κίνηση, στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη.

Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η μέρα με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους μέχρι αργά το βράδυ σε ευνοεί και θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις αυτά που θέλεις είναι πολλές. Φρόντισε σήμερα να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις σε άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς να τα καλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Όταν έχεις κάτι δικό σου, πολλές φορές δεν το εκτιμάς και σίγουρα όταν το στερηθείς, το ποθείς περισσότερο. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή σου, αγαπητέ Ταύρε, για να δεις τι έχεις που πρέπει να αρχίσεις να εκτιμάς και να δεις επίσης τι πρέπει να διώξεις από τη ζωή σου. Θεωρείσαι ένα άτομο καλά οργανωμένο και με σαφείς σκέψεις και ιδέες. Ήρθε η ώρα να βάλεις επί τάπητος όλα τα θέματα που σε απασχολούν και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Ταύρε, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις άσχημες καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σε χαροποιήσει αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αρκεί να μην σε πτοήσουν μερικές καθυστερήσεις που συμβαίνουν, γιατί θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει στο σημείο που επιθυμείς. Με τον προγραμματισμό που έχεις όμως, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να βγάλεις άκρη στα προβλήματά σου. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, μείνε πιστός στο πρόγραμμα σου και μην αφήνεις να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με την πρώτη σου επιτυχία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις, αλλά απαιτείται από εσένα και η σχετική σοβαρότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητά σου, φίλε Δίδυμε, αλλά επιβάλλεται να δείξεις ενδιαφέρον και στο σύντροφό σου, γιατί έχει την ανάγκη σου. Αν δεν έχεις σύντροφο, η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και πολύ γρήγορα θα κάνεις την καινούργια γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, να αρχίζουν να υλοποιούνται. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη, αγαπητέ Καρκίνε. Καλό θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί, ώστε να προλάβεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου. Φρόντισε κι εσύ να ανοιχτείς συναισθηματικά, για να περάσετε ρομαντικά και όμορφα το σημερινό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη στο ψάξιμο, με την καλή διάθεση που έχεις μπορείς, να κατακτήσεις τους πάντες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα έχεις αρκετό άγχος και πολύ κούραση. Θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη συνηθισμένη. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Λέων. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν τα υπολόγιζες, τα οποία θα σε απασχολήσουν αρκετά. Όμως, μέρα είναι και θα περάσει, γι’ αυτό κάνε υπομονή και μην ενεργείς εν βρασμώ ψυχής. Από το απόγευμα και μετά, θα έχεις πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου προκαλούσαν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου υπάρχει κάποια στασιμότητα, φίλε Λέων. Αναρωτήσου μήπως από τις τόσες πολλές δραστηριότητες που έχεις, μπορεί να έχεις χαθείς λίγο με το σύντροφό σου και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά του. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και θα σε ευνοήσουν να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Λέων. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια, καθώς ο προϋπολογισμός σου μάλλον έχει πέσει έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, αγαπητέ Παρθένε, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις αντοχές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, πρόσεξε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου, γιατί προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην παρατάς τις προσπάθειες, γιατί σε λίγο καιρό θα γίνει η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αφορούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, γιατί ξεκινάει μια περίοδος που θα σε ευνοήσει αρκετά.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αυτήν την Πέμπτη δες τις καταστάσεις από μία άλλη οπτική γωνία, αγαπητέ Ζυγέ. Ίσως, μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και η μεγάλη ευαισθησία σου λειτουργεί σαν παραμορφωτικός φακός, που σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε να δεις με περισσότερη ψυχραιμία τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ. Μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά να ξέρεις ότι με υπομονή, μπορεί να ξεπεραστούν. Όσο για σένα που βιώνεις ακόμη ερωτικές μοναξιές, μην αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι, γιατί αυτή την περίοδο θα σου συμβεί κάτι πολύ καλό, που θα σου φτιάξει το κέφι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, πρέπει να λύσεις πολλές υποθέσεις που ακόμη είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις και ιδιαίτερα με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν φαινόταν ακατόρθωτα. Άλλωστε, θα έχεις και την υποστήριξη των δικών σου ατόμων, γι’ αυτό μην ανησυχείς άδικα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη τους. Και αν μιλάς ακόμη με την μοναξιά, μπορείς να επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία σου και να κάνεις πολλές καρδιές να λυγίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα σήμερα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί μπορείς να τα λύσεις όλα με πολύ μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου, ο Δίας από τον Καρκίνο θα φέρει καλές εξελίξεις και θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Σήμερα η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες, αγαπητέ Τοξότη. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου κι έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να έρθουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου θα τα πας μια χαρά σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης. Η μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο σύντροφό σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει τον κατάλληλο σύντροφο, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, που θα κάνεις αυτό που θέλεις πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα, αγαπητέ Αιγόκερε, και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο το άγχος σου όμως, να μην κάνεις καμία υπερβολή, αλλά ούτε και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα, που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, γιατί το γενικότερο κλίμα είναι πολύ καλό και είναι κρίμα να το χαλάσεις για μία στιγμή αδυναμίας. Εσύ που είσαι ακόμη στην αναζήτηση, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να κάνεις μια γνωριμία που θα σε αναστατώσει ευχάριστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις και διακρίνεσαι από μεγάλη μαχητικότητα. Η Σελήνη στους Διδύμους μέχρι αργά το βράδυ σου, δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Ωστόσο, θα έχεις αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Ηρέμησε και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις μαζί του για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον, φίλε Υδροχόε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, φρόντισε να αλλάξεις διάθεση, να δεις μερικές καταστάσεις πιο αισιόδοξα και θα κάνεις και τη σχέση που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς στη δουλειά σου για κάποια πράγματα που δεν σου έρχονται όπως τα θέλεις. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα, που πρέπει να λυθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις την απαραίτητη ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο, φίλε Ιχθύ, αλλά εσύ βλέπεις παντού προβλήματα και στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι φοβίες σου σε κρατούν μακριά από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διώξεις τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια που μπορεί να έχεις. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο στη ζωή σου, να ξέρεις ότι με τις κινήσεις που κάνεις, θα έρθει μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα στη δουλειά σου κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό, για να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου ξεκινάει μία περίοδος, που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

myastro.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα