Χαλκίδα: Συνέλαβαν 79χρονη γυναίκα με τριπλό μπάι-πας για χρέη στο ΤΕΒΕ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα στην Χαλκίδα, με μια 79χρονη καρδιοπαθή γυναίκα να κρατείται για μια νύχτα στο αστυνομικό τμήμα για οφειλές στο ΤΕΒΕ!

Σύμφωνα με το eviazoom.blogspot.gr, η ιστορία αυτή ξεκίνησε όταν χτες η ηλικιωμένη γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας για να βγάλει νέα ταυτότητα.

Εκεί, οι αστυνομικοί της είπαν ότι είχε βγει ένταλμα σύλληψης

εις βάρος της, για χρέη ύψους 5.000 ευρώ στο ΤΕΒΕ, με αποτέλεσμα η 79χρονη να κρατηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας μέχρι σήμερα το πρωί.

Η καταδικαστική αυτή απόφαση εκδόθηκε πριν 12 χρόνια στο Νέο Κόσμο Αττικής, για εισφορές στο ΤΕΒΕ, οι οποίες με τις προσαυξήσεις έφτασαν τις 5.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, παρότι οι αστυνομικοί εξήγησαν στην Εισαγγελία ότι η ηλικιωμένη υποβλήθηκε σε τριπλό μπάι-πας πριν 15 ημέρες, η κράτηση της δεν ήρθη, αποδεικνύοντας την αναλγησία των αρμόδιων φορέων και εξοργίζοντας την οικογένεια της και τους αστυνομικούς.

Σήμερα το πρωί, η 79χρονη αφέθηκε ελεύθερη, καθώς η απόφαση είχε παραγραφεί και δεν χρειάστηκε να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

The post Χαλκίδα: Συνέλαβαν 79χρονη γυναίκα με τριπλό μπάι-πας για χρέη στο ΤΕΒΕ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα