Το πρωί φοιτήτρια το βράδυ στρίπερ – Μια στις τρεις στρίπερ στην Βρετανία είναι φοιτήτρια (ΦΩΤΟ)

Το πρωί φοιτήτρια, το βράδυ στρίπερ. Αυτή είναι η καθημερινότητα της 18χρονης Charley από το Εδιμβούργο, η οποία υποστηρίζει ότι το στριπτίζ είναι το διαβατήριο της για μια καλύτερη ζωή, αφού μόνο έτσι θα καταφέρει να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου της.

Έτσι, κάθε νύχτα, με προκλητικά μαύρα εσώρουχα εμφανίζεται μπροστά σε πολλούς άνδρες που πληρώνουν για ένα χορό της.
«Όταν κάνω στριπτίζ, ξεφεύγω από τα πάντα» εξηγεί και συμπληρώνει: «Όταν πηγαίνω εκεί, είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος».

Η Charley, που μεγάλωσε σε ένα από τα προάστια του Εδιμβούργου, εξηγεί: «Δεν μένω

σε καλή περιοχή. Θέλω να μείνω σε μια καλύτερη και να κάνω περήφανη την οικογένειά μου. Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρω αυτό, είναι να κάνω στριπτίζ».

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι η Charley δεν είναι η μοναδική φοιτήτρια που έχει στραφεί σε αυτή την επιλογή. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα βρετανικής εφημερίδας, μία στις τρεις στρίπερ είναι φοιτήτρια, πράγμα που αποδίδεται κυρίως στη συνεχόμενη αύξηση στα ετήσια δίδακτρα των βρετανικών πανεπιστημίων.

Μάλιστα, δεν είναι μόνο τα strip clubs που έχουν όφελος από αυτή την κατάσταση, αλλά και τα κυκλώματα πορνείας, αφού στο Διαδίκτυο είναι αρκετές οι ιστοσελίδες που υπόσχονται «σπόνσορες» που θα πληρώσουν τα δίδακτρα του πανεπιστημίου, με αντάλλαγμα… τη συντροφιά των φοιτητριών σε «κυρίους», που δίνουν μέχρι και 15.000 λίρες το χρόνο.

Οι ειδικοί από την άλλοι τονίζουν πως ένας από τους λόγους για τους οποίους υπάρχει αύξηση των φοιτητριών που κάνουν στριπτίζ, είναι γιατί πλέον είναι κοινωνικά αποδεκτές.

Μιλώντας στο περιοδικό Times Higher Education, η κοινωνιολόγος Teela Sanders δήλωσε ότι ορισμένοι φοιτητέςς βλέπουν τους εαυτούς τους «ως χορευτές και όχι ως εργαζομένους στη βιομηχανία του σεξ».

Η Charley, που μένει ακόμα στο σπίτι της με τον πατέρα της, αποκαλύπτει πως, όταν της είπαν ότι «το έχει», ενθουσιάστηκε, ενώ τονίζει πως είχε στείλει βιογραφικά σε πολλές άλλες δουλειές, αλλά δεν την δέχτηκαν σε καμία, αφού δεν είχε προϋπηρεσία.

Έτσι, μόλις ξεκίνησε να δουλεύει σαν στρίπερ, είπε μέσα της: «Είμαι 18 και έχω δουλειά», τρώγοντας παράλληλα ένα παγωτό, για να το γιορτάσει.

Δεν είναι όσο εύκολο φαίνεται, λέει η 18χρονη, που κερδίζει 100 λίρες τη βραδιά. Παρόλα αυτά, υποστηρίζει πως η δουλειά έχει αυξήσει την αυτοπεποίθησή της και παραδέχεται: «Όταν πήγαινα σχολείο δεν με ήθελε κανένα αγόρι».

Ωστόσο, τον ίδιο ενθουσιασμό δεν συμμερίζεται και το αγόρι της, αφού κάθε φορά που η 18χρονη πάει για δουλειά, ανησυχεί υπερβολικά. Μάλιστα, η ίδια του έχει «απαγορεύσει» να πηγαίνει στο μαγαζί όπου κάνει στριπτίζ, μιας και θεωρεί πως κάτι τέτοιο θα τον πληγώσει αρκετά.

The post Το πρωί φοιτήτρια το βράδυ στρίπερ – Μια στις τρεις στρίπερ στην Βρετανία είναι φοιτήτρια (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα