Επίσκεψη του Γερμανού προέδρου – Απαγόρευση συναθροίσεων-πορειών την Πέμπτη

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύονται για αύριο Πέμπτη οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Γιοακίμ Γκάουκ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, δεν επιτρέπεται κάθε δημόσια και υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία, από τις 8:00 το πρωί της Πέμπτης έως και τις 19:00, για λόγους δημόσιας ασφάλειας αλλά και μη διατάραξης της

κοινωνικοοικονομικής ζωής.

Η απαγόρευση αφορά στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) – Ομήρου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) – Καψάλη – δεξιά Ηροδότου – αριστερά Υψηλάντου – δεξιά Γενναδίου – Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής – Β. Κωνσταντίνου – Β. Όλγας – Β. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων – αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Βουλής – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου).

Να σημειώσουμε, πως έχει προκηρύξει κινητοποίηση η ΟΛΜΕ για αύριο Πέμπτη, και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση.

The post Επίσκεψη του Γερμανού προέδρου – Απαγόρευση συναθροίσεων-πορειών την Πέμπτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα