Άθλια προπαγάνδα του Σταρ Μήτσου για τη Χαλκιδική!

Του Γιάννη Ντάσκα

«Έφευγαν φορτωμένοι χρυσάφι αφήνοντας πίσω τους πτώματα και στάχτες»
Έτσι τέλειωσε τη σημερινή εκπομπή του στο ράδιο ΒΗΜΑ ο «σταρ του ΜΕΓΚΑ» Μήτσος Καμπουράκης,το λιπόσαρκο δίδυμο του Γιώργη Οικονομέα.
Η ώρα που τα έλεγε ήταν ελάχιστα λεπτά πριν τις 11 και αμέσως μετά το ΒΗΜΑ είχε ειδήσεις.
Εκεί μετέδιδε και το ΒΗΜΑ

την είδηση οτι στο Πέραμα της Αττικής,τη φτωχότερη συνοικία της Ελλάδας,μια απο τις πιο υποβαθμισμένες της Ευρωζώνης άρχισαν οι διαδικασίες κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας ενός συνταξιούχου γιατί χρωστάει στην ΕΥΔΑΠ 700 ευρώ.Στο σπίτι μένει ο ίδιος που έχει και αναπηρία,η συζυγός του και ο άνεργος γυιός του.
Αμέσως κολλητά ο ίδιος σταθμός είχε και την ειδηση οτι οι καλοί Γερμανοί δίνουν υπηκοότητα στα παιδιά των μεταναστών ενώ οι παλιοΕλληνες δεν δίνουν.
Το Πέραμα είναι ο Δήμος με το μεγαλύτερο ποσοστό μεταναστών και λαθρομεταναστών στη χώρα μετά την Αθήνα και τον Πειραιά.
Πως συνδέονται τώρα όλα αυτά;
Κατά τον Μήτσο Καμπουράκη αυτοί που έφευγαν φορτωμένοι χρυσάφι,αφήνοντας πίσω τους πρώματα και στάχτες ήταν παλιοΕλληνες.
Αυτά ο Μήτσος τα έλεγε στην τακτική εκπομπή που έχει με τον τίτλο «ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑ».
Μέχρι και τη Νομική της Αθήνας δεν μάθαμε ΠΟΥ και ΠΟΤΕ Ελληνες έκαναν τέτοια καταστροφή για χρυσάφι και μάλιστα έφυγαν και φορτωμένοι.
Υποθέσαμε με κατάπληξη οτι αυτό το έλεγε για τη Χαλκιδική.Μήπως δηλαδή μπήκαν εκεί στην Μπομπολοκαναδέζικη εταιρεία παλιοΕλληνες σκότωσαν,έκαψαν και πήραν το χρυσάφι.
Ρωτήσαμε την Αστυνομία μας είπε οτι τέτοιο πράγμα δεν έχει καταγγελθεί για τη Χαλκιδική.
Ρωτήσαμε το γαλλικό ΜΜΕ που καταλόγιζε χρηματισμούς σε αξιωματούχους της Χαλκιδικής για να προχωρήσει η εκμετάλλευση του χρυσού της περιοχής.Αυτούς που είχαν εκθέσει τον Πάχτα.Τίποτα.Ξαναψάξαμε το δικό μας ρεπορτάζ,αυτό που μιλάει για αίσχη χρηματισμών και διασπάθισης χρήματος στη Χαλκιδική.Αυτό που και έχουμε στο “ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ” που κυκλοφορεί και αναφέρει μέσες-άκρες πως στη Χαλκδική οι μίζες πέφτουν σύννεφο,οι καταπατήσεις επίσης ,έτσι ώστε να είναι πολλοί οι λερωμένοι και να μην αντιδρούν.
Καθώς λοιπόν ψάχναμε και δεν βρίσκαμε η εκμπομπήτυ Μήτσου τέλειωσε.Και τότε λύθηκε το μυστήριο.Στο τέλος έλεγε οτι χορηγός της εκπομπής του είναι η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.»
Τότε δώσαμε την εξηγηση.Η εκμπομπή είναι μια άθλια προπαγάνδα που λέει οτι ενώ οι παλιοΕλληνες άφηναν πίσω τους πτώματα και στάχτες και έπαιρναν το χρυσάφι στη Χαλκιδική η Μπομπολοκαναδοί είναι κύριοι και αφήνουν και χρήματα.
Λεπτομέρεια 1.Ο «Ελληνικός Χρυσός» δια του επιχειρηματία Μπόμπολα είναι μέτοχος στο ΜΕΓΚΑ,ένθα και ο σταρ Μήτσος Καμπουράκης.
Λεπτομέρεια2.Μέγκα δεν υπάρχει σε καμία μπανανία του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα