Απόπειρα απόδρασης του Βλαστού με ελικόπτερο

Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στις φυλακές Τρικάλων, όταν έγινε αντιληπτή απόπειρα απόδρασης κρατουμένων με ελικόπτερο, ένας εκ των οποίων είναι ο Παναγιώτης Βλαστός. Εναντίον του ελικοπτέρου άνοιξαν πυρ οι φύλακες και απάντησαν οι τέσσερις επιβαίνοντες στο ελικόπτερο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ελικόπτερο έγινε αντιληπτό από τους φύλακες την ώρα που προσέγγιζε το χώρο των φυλακών και στην προσπάθειά του να σηκώσει

το ειδικό ηλεκτροφόρο δίχτυ.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, οι φύλακες πυροβόλησαν προς την πλευρά του ελικοπτέρου, για να απαντήσουν με πυρά οι τέσσερις επιβαίνοντες στο ελικόπτερο. Τελικά, το ελικόπτερο κατέπεσε στο χώρο των φυλακών και οι επιβαίνοντες συνελήφθησαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Στην περιοχή επικρατεί κινητικότητα και έχουν αποκλειστεί όλοι οι δρόμοι γύρω από τις φυλακές από ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις. Επί τόπου έχουν σπεύσει ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης, ενώ η όλη αστυνομική επιχείρηση συντονίζεται από τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Ταξίαρχο Γιώργο Σουγλιέρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Βλαστός έχει καταδικαστεί μεταξύ άλλων και για την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλής Παναγόπουλου, ενώ υπενθυμίζεται ότι είχε προσπαθήσει να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού το 2011, έχοντας κρατήσει τότε ομήρους και τρεις δεσμοφύλακες.

Keywords
Τυχαία Θέματα