Ο Λιάπης πετούσε για… Κατάρ και δεν πήγε στο δικαστήριο!

Ο Μιχάλης Λιάπης, για τον οποίο εκκρεμούσε δίκη στο Αυτόφωρο για τις πλαστές πινακίδες που είχε στο ΙΧ του, αποφάσισε να μην… εμφανιστεί ποτέ! Και γιατί να το κάνει άλλωστε; Για τον ίδιο επρόκειτο; Αφήστε που… λόγοι ανωτέρας βίας τον απέτρεψαν από το να μπορέσει να δώσει το «παρών»! Ο πρώην Υπουργός λοιπόν, αποφάσισε να μην χαλάσει το πρόγραμμα του και αποφάσισε να ταξιδέψει για το Κατάρ και να στείλει αντί αυτού, τον δικηγόρο του για να τον εκπροσωπήσει! Ο τελευταίος μάλιστα, ζήτησε και πήρε αναβολή της εκδίκασης για τις 30 Δεκεμβρίου ούτως ώστε να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα. Όπως αναφέρει

και το news247 ο δικηγόρος του, είπε ότι ο κ. Λιάπης, έφυγε για αστραπιαίο ταξίδι στο Κατάρ, όπως είχε προγραμματίσει, σαν να μη συνέβη τίποτα!

Θυμίζουμε ότι εις βάρος του πρώην Υπουργού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος· για ψευδή κατάθεση και για πλαστογραφία αλλά δεν είναι μόνο αυτά! Σε βάρος του κ. Λιάπη επιβλήθηκαν επιπλέον τρία διοικητικά πρόστιμα, για την μη ασφάλιση του οχήματος και για το ότι έφερε κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια χωρίς άδεια.

Διαβάστε αναλυτικά τι θα κληθεί να πληρώσει ο κ. Λιάπης:

700 ευρώ για παραβίαση του ΣΤΟΠ συν την αφαίρεση 9 πόντων500 ευρώ για το ανασφάλιστο όχημα80 ευρώ για τα Φιμέ τζάμια80 ευρώ για τον Κοτσαδόρο20 ευρώ γιατί δεν είχε επάνω του το δίπλωμα

Σύνολο; 1.380 ευρώ αλλά αυτά είναι… ψιλά γράμματα για τον πρώην Υπουργό!

Το γεγονός ότι αντί να εμφανιστεί ο ίδιος και να λογοδοτήσει για τις ατασθαλίες του, έστειλε… αντιπρόσωπο για να μη χαλάσει το ταξίδι αναψυχής του, προκάλεσε αν μη τι άλλο, για μια ακόμα φορά τις χειρότερες των εντυπώσεων.

The post Ο Λιάπης πετούσε για… Κατάρ και δεν πήγε στο δικαστήριο! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα