Νέο παραλήρημα Κασιδιάρη στη Βουλή – Βολές κατά Γεννηματά και Βενιζέλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση προς όλους εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εντός του Κοινοβουλίου καθώς ξεκίνησε πάλι τις χυδαίες προσβλητικές εκφράσεις.

Αρχικά ξεκίνησε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τον οποίο είπε ότι «πήρε Ι3 στο στρατό λόγω παχυσαρκίας» ενώ συνέχισε απευθυνόμενος προς τον προεδρεύοντα της Βουλής «να σταματάτε αμέσως όποιον ομιλητή μας αποκαλεί νεοναζιστές,

ιδίως αν αυτός προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ που είναι εγκληματική οργάνωση».

Σε εκείνο το σημείο ο προεδρεύων κ. Γιώργος Καλαντζής επιχείρησε να τον παρατηρήσει με αποτέλεσμα ο βουλευτής να σημειώσει: «γιατί δεν έκλεψε ο Ακης, ο Γιάννος, ο Μαντέλης;» και ο πρώτος να του απαντήσει «αυτοί όμως δεν ανήκουν πια στο ΠΑΣΟΚ»!

Ο κ. Κασιδιάρης έβαλε στο στόχαστρο και την παριστάμενη υπουργό Αμύνης Φώφη Γεννηματα λέγοντας ότι «αν δεν σας έλεγαν Γεννηματά δεν θα ήσασταν σήμερα υπουργός». Η υπουργός τον χαρακτήρισε «φθηνό» και πρόσθεσε πως δεν θα τον ακολουθήσει στον κατήφορο.

Από τη μεριά της, η κ. Φώφη Γεννηματά απαντώντας στον κ. Ηλία Κασιδιάρη είπε συγκεκριμένα: «Δεν θα ασχοληθώ και δεν θα απαντήσω στο παραλήρημα που παρακολουθήσαμε. Το πόσο φτηνός θέλει κανείς να είναι και σε ποιοι κατήφορο θέλει να κατρακυλήσει είναι δική του επιλογή. Έχω διδαχθεί μια άλλη ηθική πολιτική», χωρίς όμως να αναφερθεί ονομαστικά στον βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Πηγή βίντεο: enikos.gr

The post Νέο παραλήρημα Κασιδιάρη στη Βουλή – Βολές κατά Γεννηματά και Βενιζέλου (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα