MTV AWARDS 2014 – Εμφανίσεις για βραβείο

Για άλλη μια χρονιά, διάσημες σταρ φόρεσαν τα καλά τους και έλαμψαν με την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί στα κινηματογραφικά βραβεία του μουσικού καναλιού, MTV. Σίγουρα δεν έχουν ούτε τη φήμη, ούτε το κύρος, ούτε την ιστορία και τη σημασία των Όσκαρ, όμως, δεν απουσιάζουν το χιούμορ και οι λαμπερές εμφανίσεις. Μία από τις καλύτερες

στιγμές της βραδιάς ήταν σίγουρα όταν ο Έμινεμ και η Ριάννα τραγούδησαν μαζί το « Monster» μέσα σε καπνούς.

Και, φέτος, οι total black δημιουργίες πρωταγωνίστησαν μαζί με τις total white και έτσι οι celebrities δημιούργησαν ξεκάθαρα τις τάσεις της σεζόν. Φυσικά, τις λαμπερές εμφανίσεις ολοκλήρωσαν εντυπωσιακά κοσμήματα, περίτεχνα τσαντάκια και ολόφρεσκα λουκ και χτενίσματα. Η Λουπίτα Νιόνγκο εμφανίστηκε με ένα κομψό φόρεμα Chanel και γόβες Casadei Blade, ενώ η Αμάντα Σάιφρεντ φόρεσε κοστούμι Saint Laurent Fall 2014 collection, που συνδύασε με κατακόκκινες γόβες του οίκου.

Το λευκό επέλεξε η Ριάννα. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια λευκή δημιουργία Ulyana Sergeenko Spring 2014 Couture collection και πέδιλα Manolo Blahnik. Επιπλέον, η Μπέλα Θορν επέλεξε ένα γαλάζιο φόρεμα Versace και πέδιλα Jimmy Choo «Lance», ενώ η πάντα κομψή Κάμερον Ντίαζ προτίμησε ένα κλασικό ασπρόμαυρο σύνολο. Με μαύρες γόβες Christian Louboutin και φόρεμα Ulyana Sergeenko Spring 2014 Couture εντυπωσίασε και πάλι η Κρίσι Τέιγκεν, ενώ η Ελι Γκούλντινγκ μέσα σε ένα λευκό φόρεμα Giorgio Armani και peeptoe γόβες Jimmy Choo έκλεψε τις εντυπώσεις. Από την άλλη, η Κάιλι Μινόγκ εντυπωσιάσε με τη μίνι μεταλλική επιλογή της για τη βραδιά των βραβείων, αποκαλύπτοντας τα υπέροχα πόδια της, ενώ η Ντέμπι Ράιαν φόρεσε ολόσωμη φόρμα από τη συλλογή της Rachel Zoe PreFall 2014. Η Τζέσικα Αλμπα εμφανίστηκε με λευκό crop top, ψηλόμεση λαχανί φούστα και printed γόβες Jimmy Choo, ενώ η Σελένα Γκομέζ τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της με την καταπληκτική Julien MacDonald δημιουργία σε χρυσό που προκάλεσε επιφωνήματα θαυμασμού.

Τέλος, ιδιαίτερα τρυφερή και αντιφατική στιγμή ήταν όταν η Μίλα Κούνις (επέλεξε ένα total black look και έδειχνε πολύ σικ) βραβεύτηκε με το βραβείο της καλύτερης «κακής», ενώ παράλληλα κρατούσε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα της.

The post MTV AWARDS 2014 – Εμφανίσεις για βραβείο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα