Νιώθει… 23άρης ο Fernando Alonso!

08:35 6/5/2020 - Πηγή: NewsAuto

Τι κι αν σε λίγο θα πατήσει στα 39; Ο Fernando Alonso δηλώνει αναζωογονημένος και έτοιμος για νέες αγωνιστικές προκλήσεις!

Θυμίζουμε πως ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, γύρισε την πλάτη στο σπορ στο τέλος της σεζόν του 2018, δηλώνοντας κουρασμένος από τους φρενήρεις ρυθμούς ταξιδιών και τις απαιτήσεις της πλήρους εμπλοκής σε αυτό.

Όμως από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Έχει πειραματιστεί σε άλλους θεσμούς και πλέον, ο οδηγός από το Οβιέδο δηλώνει γεμάτος ενέργεια και έτοιμος

για το επόμενο βήμα που εν έχει κρύψει πως θα ήθελε να αφορά επιστροφή στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύματα τον σύνδεσαν ξανά με τη Scuderia Ferrari, που ακόμα δεν έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Sebastian Vettel για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας το 2021. Τι σκοπεύει λοιπόν να κάνει ο Alonso;

«Αν με ρωτήσετε τι θα κάνω και που θα είμαι σε 10 χρόνια, δεν έχω απάντηση αλλά είναι μία ερώτηση που αυτές τις ημέρες κάνω όλο και περισσότερο κι εγώ στον εαυτό μου. Όμως βραχυπρόθεσμα, τα πράγματα στο μυαλό μου είναι πιο ξεκάθαρα. Θα δούμε τι θα γίνει τελικά», είπε στην ισπανική εφημερίδα Marca.

Στη συνέχεια ο Alonso εξήγησε γιατί αποφάσισε να μπει στα… pits στο τέλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018 αλλά μας σύστησε και τον 23χρονο πλέον, νέο εαυτό του!

«Το 2018, όταν έφυγα από τη Formula 1, ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω μετά από 18 χρόνια όπου ταξίδευα σε όλο τον κόσμο δίχως διάλειμμα, με τη μόνιμη πίεση του να είμαι επαγγελματίας αθλητής 365 ημέρες το χρόνο. Αυτά τα δύο χρόνια μου επέτρεψαν να… πάρω αέρα. Τώρα έχω ανανεώσει την ενέργειά μου, νιώθω λες και είμαι 23 ετών ξανά κι αυτό μου δίνει κίνητρα για μελλοντικά εγχειρήματα», σχολίασε.

Για να δούμε λοιπόν, που θα βρει τον Fernando Alonso το 2021…

Διαβάστε ακόμα:
F1 Virtual GP: Ο Albon νίκησε τον Leclerc (vids)

Η F1 ανακοίνωσε πιθανή πρεμιέρα στο Red Bull Ring και στόχο 15-18 GP

Φουλ επίθεση της McLaren στη Ferrari

The post Νιώθει… 23άρης ο Fernando Alonso! appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα