Η νέα Jaguar XJ (θα) γοητεύει

23:20 5/5/2020 - Πηγή: NewsAuto

Η Jaguar διατείνεται πως η νέα XJ, δεν θα είναι το τυπικό δείγμα premium sedan και οι πρώτες εικόνες από τις δοκιμές της, δείχνουν πως πρέπει να περιμένουμε κάτι ιδιαίτερο.

Η νέα αμιγώς ηλεκτρική XJ ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του έτους

με κάθε επισημότητα από τη Jaguar. Εκτός όμως από τη νέα ηλεκτρική υπόσταση, η επερχόμενη XJ θα σημάνει και την αλλαγή στη συνολική αισθητική της γκάμας για τη Jaguar. Σχεδιαστικά, περιμένουμε να δούμε κάτι πιο τολμηρό από τα συνηθισμένα, κάτι που θα φέρει –όπως υποστηρίζουν και οι ιθύνοντες του τμήματος σχεδιασμού της Jaguar- την αλλαγή συνολικά στην εικόνα της μάρκας.

Οι γραμμές του αμαξώματος θα κάνουν τη διαφορά για το μοντέλο που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη δεκαετία του ’70 και μέχρι σήμερα, διατηρούσε άρρηκτους δεσμούς με το παρελθόν του, παρά τα πενήντα χρόνια που έχει στην παραγωγή. Η νέα XJ θα παρουσιάσει τις γραμμές που θα περιμένουμε από τις μελλοντικές Jaguar, που θα αποτελέσουν ταυτόχρονα και την αισθητική ταυτότητα των μοντέλων της εταιρείας.

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου και έως τότε, τα μόνα που μπορούσε να πούμε για τη νέα γενιά του μοντέλου, έχουν να κάνουν με λεπτομέρειες που… εννοούνται από αυτά που βλέπουμε κάτω από το «βαρύ καμουφλάζ». Τα φωτιστικά σώματα για παράδειγμα, τα περιμένουμε να είναι αρκετά στενά στο τελικό σχέδιο του αυτοκινήτου και σίγουρα, αυτά είναι που θα παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της συνολικής εικόνας του μοντέλου. Σε ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία που θα παρουσιάσει η νέα ηλεκτρική γενιά της XJ, από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, σταχυολογούμε και θυμίζουμε τη συνολική απόδοση των 800 ίππων από τους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες του μοντέλου, οι οποίοι θα τροφοδοτούνται από μια συστοιχία μπαταριών 90,2 kWh που θα εξασφαλίζουν αυτονομία σχεδόν 500 χιλιομέτρων.

The post Η νέα Jaguar XJ (θα) γοητεύει appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα