Η Aston Martin DBS Superleggera Volante εν δράσει (video)

H Aston Martin «άνοιξε την οροφή» της DBS Superleggera με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό!

Η Volante εκδοχή του μοντέλου της εμβληματικής μάρκας προσφέρει τις ίδιες συγκινήσεις με το εκπληκτικό Super GT αλλά με την επιπλέον αίσθηση ελευθερίας που χαρίζει η απουσία οροφής.

Πρόκειται για ένα θηρίο που παίρνει ώθηση από χωρητικότητας 5.2 λίτρων, V12 Twin-Turbo κινητήρα που προσφέρει 725 PS και 91.7 κιλά ροπής από τις 1800 έως τις 5000 στροφές/λεπτό.

Τα 0-100 χιλιόμετρα/ώρα

έρχονται σε 3.6 δευτερόλεπτα (μόνο +0.2 σε σχέση με την κουπέ εκδοχή για την οποία μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα πατώντας εδώ), τα 0-200 σε 6.7 δεύτερα ενώ η τελική ταχύτητα της Aston Martin DBS Superleggera Volante ορίζεται στα 340 χιλιομέτρα/ώρα.

Το Superleggera στην ονομασία είναι φόρος τιμής στην Touring, την ιταλική καροτσερία που κατασκεύαζε ελαφρά αμαξώματα για αγωνιστική, ως επί το πλείστον, χρήση. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιας και οι διαφορές στα βάρη από την DB11 δεν είναι μεγάλες.

Αλλά όταν έχεις ανοιχτό δρόμο μπροστά σου, σε πανέμορφες ισπανικές διαδρομές, με ένα τέτοιο στολίδι της αυτοκίνησης στη διάθεσή σου, το μόνο που δεν σε νοιάζει είναι τα ονόματα και η σημασιολογία τους.



The post Η Aston Martin DBS Superleggera Volante εν δράσει (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα