Το πιο προηγμένο κέντρο σχεδιασμού στον κόσμο (video)

Η Jaguar δημιούργησε ένα ολοκαίνουριο, προηγμένο κέντρο σχεδιασμού στο Γκέιντον της Μεγάλης Βρετανίας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία 84 ετών της εμβληματικής μάρκας, όλη η σχεδιαστικής της ομάδα θα εργάζεται κάτω από την ίδια στέγη. Από τα πρώτα σκίτσα στο χαρτί μέχρι τα μοντέλα σε κλίμακα, όλα θα γίνονται εκεί.

Υπό την ηγεσία του Διευθυντή Σχεδιασμού της Jaguar, Julian Thompson, το νέο κέντρο σχεδίασης αναμένεται να διευκολύνει τις διαδικασίες και να λειάνει τον τρόπο

λειτουργίας ώστε εντός τεσσάρων ετών από την πρώτη ιδέα, το πρώτο σκίτσο, να έχουμε ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.

Οι Βρετανοί έχουν εμπλουτίσει τις νέες τους εγκαταστάσεις με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Η εικονική πραγματικότητα θα παίζει καθοριστικό ρόλο με την ψηφιακή απεικόνιση να χρησιμοποιείται σε κάθε… κομμάτι του δρόμου σε ότι αφορά στη δημιουργία ενός νέου μοντέλου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι σχεδιαστές της Jaguar θα μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα πάνω σε δέκα μοντέλα σε κλίμακα, το VR Rig θα επιτρέπει άμεσες δοκιμές στον ψηφιακό κόσμο ώστε να επιταχύνονται οι διαδικασίες ενώ θα δοθεί έμφαση στη χρήση νέων υλικών που θα πληρούν αυστηρές προδιαγραφές σε ότι αφορά στο περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Το νέο σχεδιαστικό κέντρο της Jaguar σχεδιάστηκε από την Bennetts Associates και μπορείτε να δείτε περισσότερα για αυτό στα video που ακολουθούν…





The post Το πιο προηγμένο κέντρο σχεδιασμού στον κόσμο (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα