Peugeot Boxer 4×4 Concept: Ποιος είπε ότι τα camper είναι βαρετά;

H Peugeot παρουσιάζει ένα ιδιαίτερης φιλοσοφίας πρωτότυπο όχημα αναψυχής, το οποίο βασίζεται στο μοντέλο Boxer L3 και μπορεί να κινηθεί σε όλα σχεδόν τα εδάφη.

Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της Peugeot διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τόσο στον εμπρός (+30 mm), όσο και στον πίσω άξονα (+50 mm), είναι βαμμένο σε χρωματισμό Wanderlust

Green, φορά off-road ελαστικά της BF Goodrich, ενώ δεν λείπουν τα τοποθετημένα στην οροφή LED φωτιστικά στοιχεία, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο Peugeot eM02 FS Powertube και ένα ξύλινο καγιάκ. Το εσωτερικό του Boxer 4×4 Concept είναι χωρισμένο σε τέσσερις ζώνες, που αφορούν την καμπίνα του οδηγού, την τραπεζαρία και κουζίνα, το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο. Συνολικά, μπορούν να φιλοξενηθούν έως και τρεις επιβάτες, ενώ η Peugeot έχει διαμορφώσει ανάλογα την χωροταξική διάταξη, προσθέτοντας θήκες για μικροαντικείμενα, αρκετές από τις οποίες είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο πλαστικό. Επίσης, δε λείπουν στοιχεία premium εξοπλισμού, όπως το ηχοσύστημα της Alpine που είναι συμβατό με σύστημα πλοήγησης της Waze και με τα πρωτόκολλα Android Auto και Apple CarPlay.

Κάτω από το καπό υπάρχει τοποθετημένος ο υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας BlueHDi με απόδοση 165 PS και 370 Nm ροπής, με την παραπάνω ισχύ να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων. Η επίσημη παρουσίαση του Peugeot Boxer 4×4 Concept θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Έκθεσης Τροχόσπιτων στο Le Bourget της Γαλλίας (28 Σεπτεμβρίου-6 Οκτωβρίου).

The post Peugeot Boxer 4×4 Concept: Ποιος είπε ότι τα camper είναι βαρετά; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα