Απίστευτο: Ποια εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα φέρει 16 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει κάνει τα πρώτα ηλεκτροκίνητα βήματα και επιταχύνει τις προσπάθειές της. Η εταιρία μένει πιστή στην απόφασή της να διευρύνει την ηλεκτροκίνηση στην γκάμα της, παρά την πρόσφατη πτώση των πωλήσεων της στην Ευρώπη.

Τα σχέδια της Kia περιλαμβάνουν την κυκλοφορία πέντε ηλεκτρικών αυτοκινήτων, πέντε υβριδικών, πέντε υβριδικών plug-in και ένα μοντέλο με κυψέλες υδρογόνου για να φτάσει τον στόχο της. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν είναι και τα 16 μοντέλα εντελώς καινούργια, καθώς μερικά απλά θα είναι αναβαθμίσεις

στις υπάρχουσες εκδόσεις.

Ο επικεφαλής της Kia Europe, Emilio Herrera, αποκάλυψε σε συνέντευξη στα τέλη του Σεπτεμβρίου ότι η παραγωγή δύο νέων ηλεκτροκίνητων μοντέλων της εταιρείας (τα υβριδικά plug-in XCeed και Ceed) θα ξεκινήσουν στο εργοστάσιο της στη Σλοβακία. Για τον κόσμο των SUV, η Kia ετοιμάζει την plug-in υβριδική έκδοση του νέου Sorrento από το 2020, πριν αποκαλύψει το (έτοιμο για παραγωγή) μοντέλο του concept Imagine by Kia που είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Αυτή την στιγμή το νεότερο ηλεκτρικό της Κορεάτικης εταιρείας είναι το e-Soul, που είναι και η «σημαία» της για τα ηλεκτροκίνητα. Διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ 201 ίππων και μπαταρία 64 kWh που προσφέρει μία εντυπωσιακή αυτονομία 452 χιλιομέτρων. Το αυτοκίνητο έχει δεχθεί καλές κριτικές και είναι μια πολλά υποσχόμενη αρχή για την εταιρεία σε αυτή τη νέα εποχή ηλεκτροδότησης.

Το ηλεκτρικό e-Soul είναι στην Αθήνα, στην έκθεση αυτοκινήτου.

Δείτε τα ΟΛΑ εδω, στον επίσιμο κατάλογο της έκθεσης στις σελίδες 62 με 65

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

The post Απίστευτο: Ποια εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα φέρει 16 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα