ΥΠΕΡ ΤΟΥ… ΚΚΕ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ

Δεν έφταναν τα προβλήματα και τα ανοιχτά μέτωπα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ (αντιπολιτευτική γραμμή, επικοινωνία με ευρωπαίους εταίρους, μετατροπή σε ενιαίο κόμμα), κάθε μέρα που περνά προστίθεται και άλλο ένα. To συγκεκριμένo, ακούει στο όνομα «Αλέκος Αλαβάνος».

To matrix24.gr επικοινώνησε με πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου, τα οποία χθες δεν μπορούσαν να κρύψουν την οργή και την ενόχλησή τους, αφού η επανεμφάνιση του πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΕΤ

δεν αφορούσε μόνο το περίφημο «Σχέδιο Β για έξοδο από το ευρώ», αλλά περιελάμβανε και… αρκετές αιχμές προς τον ΣΥΡΙΖΑ.  Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Αλαβάνος συμπεριέλαβε τον ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα που… δεν έχουν σχέδιο για την έξοδο από το ευρώ, λέγοντας:

«Pρέπει να σταματήσει η λοβοτομή που μας έχει γίνει στον εγκέφαλο.Πέρα από ΣΥΡΙΖΑ, από ΚΚΕ, από ΝΔ θα ήθελα να πούμε τα πράγματα με μία καθαρότητα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα κόμματα έχουν συμβάλει σε αυτή την λοβοτομή του κόσμου, να μην εξετάσουμε τη δυνατότητα εξόδου από το ευρώ».

Ο πρώην πολιτικός «πατέρας» του Αλέξη Τσίπρα δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Φρόντισε να αποδομήσει… 100% την εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορεί να καταργηθεί το Μνημόνιο εντός Ευρωζώνης, αφού είπε ότι «αν βάλουμε τέλος στο μνημόνιο θα πάμε εντελώς αυτομάτως σε εθνικό νόμισμα». Ερωτηθείς για την προαναφερθείσα άποψη του ΣΥΡΙΖΑ (εντός Ευρωζώνης με κατάργηση του Μνημονίου και αντικατάστασή του από ένα σχέδιο ανάπτυξης, κατόπιν διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας), ο Αλέκος Αλαβάνος χαρακτήρισε την άποψη αυτή «100% αδύνατη». Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Αλέκος Αλαβάνος εκτίμησε ότι από όλες τις απόψεις κομμάτων που έχουν ακουστεί για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης, «το ΚΚΕ ήταν το πιο διορατικό», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα