Βάλε ένα γκολ Ατρόμητε!

Τα εναπομείναντα λεπτά του ματς -κατόπιν απόφασης της UEFA- θα παιχτούν σήμερα στις 12:00. Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος στο χρόνο που έχει απομείνει θα προσπαθήσει, έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα (ο Χένρικσεν της Άλκμααρ είχε αποβληθεί στο 2’) να κάνει τη μεγάλη ανατροπή σημειώνοντας τουλάχιστον ένα γκολ, χωρίς όμως να δεχθεί, ώστε να προκριθεί -έστω και με ισοπαλία τερμάτων (αφού θα έχουν βάλει περισσότερα από τους Ολλανδούς εκτός έδρας. Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν με τις ίδιες συνθέσεις και θα ισχύουν οι αλλαγές που έχουν

κάνει.

Άλκμααρ (Φερμπέικ): Αλβαράδο, Γιόχανσον, Φιρχέφερ, Γκούντμουντσον, Γκούντελι, Ελμ, Α. Γιόχανσον (54’ Μπέργκχαους), Μπέερενς, Γκουβελέου, Βάουτενς (είχε αποβληθεί ο Χένρικσεν). Πάγκος: Ντε Βίντερ, Χόρτερ, Ρέινερ, Όβερτουμ, Μάρτενς, Ορτίς.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τζενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καραγκούνης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος. Πάγκος: Σηφάκης, Μπρίτο, Νάστος, Καλλέργης, Καραμάνος, Πίτου Γκαρσία.

Για τη Δευτέρα(;) το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ

Από το παιχνίδι με την Άλκμααρ στις 12:00 την Παρασκευή, έως την Κυριακή στις 19:15 οπότε ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Άρη στο Περιστέρι, μεσολαβούν περισσότερες από 48 ώρες, συνεπώς, βάσει του κανονισμού, δεν συντρέχει τυπικός λόγος αναβολής του κυριακάτικου αγώνα για την 3η αγωνιστική της Super League. Ωστόσο, η ταλαιπωρία που θα υποστεί ο Ατρόμητος λόγω της καθυστερημένης επιστροφής στην Αθήνα, δημιουργεί συνθήκες ανωτέρας βίας και βάζει τη διοργανώτρια Αρχή σε σκέψεις να αναβάλει το ματς για τη Δευτέρα. Σε αυτό, βέβαια, θα παίξει ρόλο ο Άρης και αν έχει την πρόθεση να μετατεθεί ο αγώνας για τη Δευτέρα. Πάντως, αναμένεται να δείξει καλή θέληση και να δεχθεί.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η ομάδα του Περιστερίου δεν είχε υποβάλει μέχρι το βράδυ της Πέμπτης αίτημα αναβολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα