Παρελθόν η συνέντευξη Σαμαρά στη ΔΕΘ

Ο κ. Σαμαράς προγραμματίζεται να παραστεί στα εγκαίνια της Έκθεσης, το επόμενο Σάββατο, και να απευθύνει σύντομη ομιλία προς τους«εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων». Δεν αποκλείεται, βέβαια, να πραγματοποιήσει κύκλο συναντήσεων με τοπικούς φορείς (σ.σ. κάτι που θα γίνει και τις επόμενες ημέρες στο Μαξίμου), ωστόσο Και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, καθώς- αν και το πρόγραμμα δεν έχει οριστικοποιηθεί – κάπου εκεί θα τελειώσει και η εμπλοκή του με τη ΔΕΘ.

Ο

κ. Σαμαράς, που πέρυσι λόγω των εκλογών και του προβλήματος με το μάτι του είχε μόλις αναλάβει ουσιαστικά τα καθήκοντά του, δεν πρόκειται όπως όλα δείχνουν να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για τους δημοσιογράφους, εξέλιξη που, βέβαια, δεν δικαιολογείται με την επίκληση λόγων οικονομίας, αφού η μέχρι πρότινος παραδοσιακή συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού προς τους διαπιστευμένους συντάκτες ήταν η πλέον φθηνή εκδήλωση της τριήμερης πρωθυπουργικής παρουσίας στη συμπρωτεύουσα.

Ο κ. Σαμαράς προτιμά εμφανώς να συζητά με τους δημοσιογράφους παρά να παραχωρεί συνεντεύξεις, όπως έκανε πρόσφατα και κατά την παρουσία του στις ΗΠΑ δεν θα δώσει τη δυνατότητα στους δημοσιογράφους να τον… «πυροβολήσουν». Έτσι, μετά το καθημερινό briefing που ποτέ δεν επανήλθε επί Σίμου Κεδίκογλου και η συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού μοιάζει να αποτελεί παρελθόν…

Keywords
Τυχαία Θέματα