Τσιώλης για Εθνική

Είμαστε σε μία περίοδο που η Ελλάδα μετρά αντίστροφα για το κρίσιμο αγώνα με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας το 2014. Αλλά και σε μία περίοδο που η ΕΠΟ θέλει να συζητήσει με τον Φερνάντο Σάντος την επέκταση της συνεργασίας μαζί του. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, έχει εκφράσει ανοιχτά πολλάκις την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας ο Πορτογάλος τεχνικός,

ωστόσο ο ίδιος ο Σάντος έχει αναφερθεί στην επιθυμία του να επιστρέψει στην καθημερινά δράση με την ανάληψη της τεχνικής ομάδας σε έναν σύλλογο.

Προς το παρόν δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της Ομοσπονδίας και από τη στιγμή που δεν υπάρχει εξέλιξη, οι της ΕΠΟ είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν τις άλλες λύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν ο Φερνάντο Σάντος δεν συνεχίσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο αντικαταστάτης δεν θα είναι από το εξωτερικό, αλλά θα επιστρέψουμε σε Έλληνα προπονητή για πρώτη φορά μετά το 1999 και τον Βασίλη Δανιήλ. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τσιώλης έχει ήδη δεχθεί μία πρώτη ανεπίσημη κρούση για την Εθνική, πιο πολύ για να δουν τις προθέσεις του.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης δεν είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, δηλώνοντας ότι είναι τιμή του, δίνει όμως τον πρώτο λόγο στον Αστέρα. Αν οι Αρκάδες θέλουν να συνεχίσουν μαζί του και του κάνουν μία ελκυστική πρόταση ανανέωσης, τότε ο Θεσσαλός τεχνικός αναμένεται να παραμείνει στην Τρίπολη. Σε αντίθετη περίπτωση, η πόρτα της Εθνικής θα ανοίξει. Αν -επαναλαμβάνουμε- έρθει διαζύγιο με τον Σάντος, ο οποίος παραμένει η νούμερο ένα επιλογή της ομοσπονδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα