ΘΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΘΑΝ. ΝΑΚΟΣ

Σε προσωπική αντιδικία ή εμπάθεια αποδίδει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Νάκος την καταγγελία που τον έβαλε κάτω από το μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ.

«Ο κ. Γεώργιος Σαράντης, κάτοικος Βόλου, έχει πολεοδομικές διαφορές με οικοπεδούχο στην πόλη του Βόλου, ο οποίος προτίθεται να αναθέσει την ανέγερση της οικοδομής του, σε εταιρεία

του υιού μου, Σταύρου. Αφού ο κ. Σαράντης εξάντλησε όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να εμποδίσει την ανέγερση της οικοδομής και απέτυχε λόγω του αβάσιμου των καταγγελιών του, ενεργώντας εκβιαστικά ή εκδικητικά, κατέθεσε τη συνημμένη καταγγελία στο ΣΔΟΕ, την οποία μάλιστα κοινολόγησε σε εκπομπές του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου», δήλωσε.

Γνωστοποίησε ότι έχει ήδη καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση, η οποία θα εκδικαστεί τον προσεχή Μάρτιο. Παράλληλα, ανέφερε πως έχει ζητήσει μέσω επιστολής του προς τον οικονομικό εισαγγελέα τη διερεύνηση της καταγγελίας το συντομότερο δυνατό, καθώς και ότι προτίθεται να ζητήσει την άσκηση δίωξης κατά παντός υπευθύνου, εφόσον ο εισαγγελέας κρίνει ότι υφίσταται θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα