ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΦΙΛΗ ΓΙΑ «ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ Χ.Α.

Ένταση δημιουργήθηκε και πάλι σήμερα στη Βουλή, με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι ωστόσο ήταν πιο συγκρατημένοι σε σχέση με άλλες φορές.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Θανάσης Παφίλης κατήγγειλε «την φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή» όπως την αποκάλεσε, ότι: «έχει στήσει δουλεμπορικά παραμάγαζα ευρέσεως εργασίας μόνο για Έλληνες. Χρησιμοποιούν

μηχανισμούς τραμπούκων… και εγκληματικές τακτικές εφόδου».

Αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των «Χρυσαυγιτών». Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης που προήδρευε προσπάθησε να επαναφέρει την τάξη λέγοντας «είτε μας αρέσει είτε όχι υπάρχει ένα κόμμα στην Βουλή που λέγεται Χρυσή Αυγή. Δεν μπορεί να μετατραπεί σε ρινγκ η αίθουσα. Έξω από εδώ μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε».

«Τι θε ρε μεγάλε και πετάγεσαι… μη μιλάς»

Φραστικό επεισόδιο δημιουργήθηκε όταν ο βουλευτής της Χ.Α. κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος σε ερώτησή του για τουρκικά ντοκιμαντέρ και σίριαλ είπε ειρωνικά: «Πιστεύουμε ότι ο Σαμαράς είναι πατριώτης και οι υπουργοί είναι πατριώτες. Πατριώτες όμως του μνημονίου».

Αυτή η φράση ήταν αρκετή για να ανάψουν τα αίματα, με τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Καλαντζή να απαντά «αρκετά πια με αυτή την καραμέλα. Αρκετά», ενώ ο Χρυσαυγίτης συνάδελφός του προσπάθησε να τον… συνετίσει φωνάζοντάς του: «τι θε ρε μεγάλε και πετάγεσαι… μη μιλάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα