ΤΕΤΡΑΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Κλειστές θα είναι και σήμερα το πρωί οι δημοτικές υπηρεσίες καθώς οι δημοτικοί υπάλληλοι πραγματοποιούν τετράωρη στάση εργασίας. Από τις 7 μέχρι τις 11 το πρωί η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε την προκήρυξη 4ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η κυβέρνηση επιχειρεί να «ποινικοποιήσει κάθε κινητοποίηση των εργαζομένων που αγωνίζονται για να ανατρέψουν τις αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές που οδηγούν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους

και την κοινωνία γενικότερα στη φτώχεια και στην εξαθλίωση».

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται με αφορμή την σύλληψη και την παραπομπή με την αυτόφωρη διαδικασία, τριών οδηγών απορριμματοφόρων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της Π.Ε.Δ. Αττικής, την Τετάρτη29 Αυγούστου 2012. Η εκδίκαση της υπόθεσης γίνεται την αύριο Παρασκευή στις9.00 στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η ΠΟΕ OTA υπογραμμίζει ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός με τέτοιου είδους κινήσεις «το μόνο που πετυχαίνει είναι ο γενικός ξεσηκωμός των εργαζομένων και η συμμετοχή τους σε κάθε μορφή αγωνιστικής κινητοποίησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα